Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 25 januari 2018

Pioneer DJ-mixers krijgen praktische iOS-app

Pioneer heeft iets nieuws voor alle (amateur) DJ’s die zichzelf graag terugluisteren. De fabrikant heeft een nieuwe iOS-app gelanceerd die het heel makkelijk maakt om je DJ-sets op te nemen, inclusief tracklist. Het werkt met een aantal DJM-mixers.

De nieuwe app heet DJM-REC en je kunt ‘m gebruiken om livesets op te nemen. De opname kan in hoge kwaliteit als wav-bestand opgeslagen worden. Wil je een spontane livestream doen? Dat kan ook. Er is ondersteuning voor YouTube, Facebook, Periscope, Instagram en Snapchat.

Werkt met vijftal mixers

Om met de app te werken, moet een mixer voorzien zijn van een digitale send/return-poort. Je sluit hier met een USB-kabel je iPhone of iPad op aan en de audio wordt overgedragen. Op dit moment beschikken de DJM-TOUR1, DJM-900NXS2, DJM-750MK2 en DJM-450 over de benodigde poort.

Klik/tap voor groter.

De app de peaklimiter van de mixer ook bedienen, waardoor je niet geclipt opneemt. Met markers wordt aangegeven wanneer je een andere schuif open hebt gezet, waardoor tracklists maken een eitje is. Een must-have voor de moderne DJ dus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pioneer DJ-mixers krijgen praktische iOS-app
Sluiten