Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 januari 2018

Uitstel! OMT vanaf donderdag dinsdag in het nieuw

Misschien heb je gemerkt dat het de afgelopen dagen wat stil was op OMT. Dat komt omdat we de laatste hand leggen aan een compleet nieuwe website. Donderdag worden de laatste puntjes afgewerkt en de nieuwe site komt donderdag aanstaande dinsdag online.

Nieuwe site, natuurlijk responsive

De huidige lay-out is sinds 2010 bijna onveranderd. Het menu is een keer vernieuwd, maar verder bleef alles bij het oude. Het was dus hoog tijd en na de overname door uitgever Wayne Parker Kent in mei vorig jaar, is meteen besloten de site opnieuw op te bouwen. Het resultaat moet donderdag laat in de middag zichtbaar zijn.

Klik/tap voor groter.

De afgelopen dagen is de nieuwe site getest en aanvankelijk dachten we donderdag zeker online te kunnen. Helaas zijn op het laatste moment nog wat lijken uit de kast gekomen. Op vrijdag een nieuwe site online zetten is een slecht idee () en daarom hebben we de livegang na het weekend, op dinsdag gepland.

Mochten er de komende dagen bugjes opduiken dan vragen we je begrip. Er komt een formulier waarmee je direct feedback aan de ontwikkelaars kunt geven. Natuurlijk met de mogelijkheid om screenshots van eventuele fouten of pixels die scheef staan te uploaden. We kunnen niet wachten om de nieuwe site in zijn volle glorie te tonen en kijken uit naar je feedback. Liever goed dan snel. Dus nog heel even geduld!

Reageer op artikel:
Uitstel! OMT vanaf donderdag dinsdag in het nieuw
Sluiten