Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 28 januari 2018
Leestijd: 3 minuten

Netflix: nieuwe films en series die je in februari 2018 moet zien

Februari breekt binnenkort aan, dus is het tijd om je Netflix-agenda voor de komende maand te vullen. Het nieuwe jaar maakt een veelbelovende start, want ook in februari worden er weer pareltjes van series en films aan Netflix toegevoegd. Hier zijn vijf titels die je absoluut niet mag missen.

Altered Carbon Seizoen 1 (science-fiction)

Ook in februari knalt Netflix weer met eigen producties. Maar liefst dertig, om precies te zijn. Een hoogtepunt waar wij vooral naar uitkijken is Altered Carbon. In deze serie kan de rijke elite een kopie van hun hersenen overzetten naar een nieuw lichaam. Oftewel, ze zijn onsterfelijk. Dit science-fiction project wordt ambitieus aangepakt. De wereld oogt als een volwaardige Hollywood blockbuster, met indrukwekkend gebruik van CGI en grote sets. Het gehele eerste seizoen van Altered Carbon staat al op 2 februari op Netflix!

https://www.youtube.com/watch?v=dhFM8akm9a4

Coach Snoop seizoen 1 (docu)

Op 2 februari komt een bijzondere documentaireserie naar Netflix: Coach Snoop. De beroemde rapper is ook coach van zijn eigen Youth Football League team. Hij coacht de kleintjes met passie. In de acht afleveringen maak je niet alleen kennis met deze andere kant van Snoop Dogg zelf, maar komen ook de kleine sportievelingen aan bod. Zij hebben ondanks hun leeftijd al een hoop meegemaakt. Een mooi verhaal!

How the Beatles Changed the World (docu)

Ook op documentairevlak is er genoeg te genieten met How the Beatles Changed the World. Deze documentaire vertelt, zoals de titel al doet vermoeden, het verhaal van The Beatles. Daarbij wordt vooral gefocust op de impact van de legendarische groep. Hoe hebben ze onze cultuur voor altijd veranderd? Muziek, spiritualiteit en pure mania komen op een treffende manier samen. Het is een vrij recente en high-profile docu, dus hopelijk wordt dit een absoluut pareltje! How the Beatles Changed the World komt op 2 februari naar de streamingdienst.

Mute (science-fiction/thriller)

De zoon van David Bowie, Duncan Jones, is een gerenommeerd sci-fi acteur. De recente Warcraft film was wellicht een flop, maar de rest van zijn CV maakt indruk. Denk bijvoorbeeld aan Moon en Source Code. Daarmee hebben we ook bijna al zijn films gehad. In februari komt hij met Mute, een science-fiction thriller die direct op Netflix gelanceerd wordt. Mute vertelt het verhaal van een stomme barman die het op gaat nemen tegen de gangsters die zijn bar teisteren. Hopelijk wordt dit een echte indie-topper! Op 23 februari gaan we het ontdekken.

Klik/tap voor groter.

Everything Sucks! seizoen 1 (drama/comedy)

Netflix weet dankzij hits als Stranger Things dat nostalgie een krachtig wapen is. De streamingdienst probeert dat trucje in februari te herhalen met Everything Sucks! Deze drama-comedy speelt zich af in de jaren negentig, in een saai, doorsnee stadje in Amerika. De eerste trailer droop van de nostalgie. De cast en regisseur zijn vrij onbekend, dus dit wordt vooral een kwestie van afwachten. Wellicht kan deze underdog gaan scoren. Het eerste seizoen staat vanaf 16 februari op Netflix. Hier lees je er meer over.

https://www.youtube.com/watch?v=HuG2uAWVlP4

Er is meer

De lijst met nieuwe films en series is natuurlijk nog veel langer, gelukkig. In de onderstaande video wordt komende maand voor je samengevat! De complete lijst kun je hier checken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Netflix: nieuwe films en series die je in februari 2018 moet zien
Sluiten