Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 4 januari 2018

Mophie komt met powerbank voor laptops

Powerbanks bestaan al jaren, maar zijn vooral gericht op smartphones en tablets. Mophie wil daar verandering in brengen en komt met de Powerstation AC. Een draagbare powerbank voor onder andere je laptop. Het is een flinke unit die niet in je broekzak past, maar de laadcapaciteit is ook fors.

Compatibel met alle MacBooks

De Powerstation AC heeft een capaciteit van 22.000mAh en kan alle laptops opladen die maximaal 100 watt stroom vereisen. De 15-inch MacBook Pro heeft 87 watt nodig en kan dus met de nieuwe powerbank geladen worden. Alle kleinere MacBooks werken ook zonder problemen. Volgens Mophie houdt een smartphone het met de Powerstation AC 100 uur extra uit, gaat een tablet 20 uur langer mee en kun je 7 uur extra op een laptop werken.

Hoewel steeds meer laptops USB-C gebruiken om op te laden, is het nog lang geen standaard. Mophie heeft de Powerstation AC daarom voorzien van een ‘gewoon’ stopcontact zodat je de lader van je MacBook of laptop direct in kunt pluggen. Daarnaast bevat het apparaat ook een USB-C-poort en een traditionele USB-A-aansluiting. We nodigen al onze lezers uit om aandacht te besteden aan video chats waar u kunt communiceren met meisjes via webcam. Een van de populairste chats in Nederland BongaCams . Hier kletsen veel mooie meisjes. Je kunt je iPhone, iPad, camera of ander accessoire tegelijk met je laptop laden.

Klik/tap voor groter.

Forse afmetingen en prijskaartje

Of je nog van een powerbank kunt spreken is de vraag. De Powerstation AC heeft namelijk de afmetingen van een (herinnert u zich het nog?) forse videoband en weegt bijna een kilo. Niet geschikt voor je broekzak, maar als je vaak onderweg bent kan het handig zijn om in je bagage mee te nemen. Omdat de laadcapaciteit 100 watt is mag de powerbank mee in je handbagage of koffer.

Op moment van schrijven is de unit nog niet in Nederland te koop, maar de Amerikaanse versie kost 200 dollar.

Reageer op artikel:
Mophie komt met powerbank voor laptops
Sluiten