Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 9 januari 2018
Leestijd: 1 minuut

CES 2018: Deze hoes laadt je MacBook ook op

Niet alle gadgets die tijdens technologiebeurs CES 2018 worden gepresenteerd zijn even nuttig, maar deze wel. De nieuwste hoes van Incase bevat een ingebouwde batterij die je MacBook op kan laden. De ingebouwde accu heeft een capaciteit van 14.000mAh en dat is genoeg om een MacBook twee keer volledig op te laden.

Geweldig idee, één groot nadeel

De hoes die officieel de Incase IconConnected Power Sleeve heet, heeft ook een klein vakje waarin je een korte USB-C-kabel op kunt bergen. De aansluitingen op de buitenkant kunnen ook gebruikt worden om ander USB-apparaat zoals een iPhone of iPad te laden. Tot nu toe een fantastisch idee, maar er is één groot nadeel.

De USB-C-aansluiting om op te laden zit niet aan de binnenkant, maar aan de buitenkant van de hoes. Het is dus niet mogelijk om je MacBook te laden terwijl deze in de hoes zit. Je zult dus altijd een kabel die buitenom gaat moeten gebruiken. Dat is enorm zonde, want het zou ideaal zijn als je laptop bij het opbergen direct opgeladen werd.

Klik/tap voor groter.

De hoes ziet er verder wel strak uit en het bespaart je natuurlijk een powerbank én hoes meenemen. De Incase IconConnected Power Sleeve is in het derde kwartaal van dit jaar verkrijgbaar voor $ 199,95. De europese prijzen zijn nog niet bekend. Meer CES 2018? Bekijk ons dossier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
CES 2018: Deze hoes laadt je MacBook ook op
Sluiten