Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 december 2017

Simyo verlaagt enkele prijzen en komt met grotere databundel

Virtuele provider Simyo heeft een prijsverlaging bij een aantal van zijn bundels doorgevoerd. Er is ook een nieuwe bundel met 8000MB data. Voorheen was de maximale grootte van een databundel bij de provider die het KPN-netwerk gebruikt 4000MB.

De databundel van 4000MB krijgt de sterkste prijsverlaging, deze wordt drie euro goedkoper. Een bundel met onbeperkt bellen en sms’en is een euro per maand goedkoper geworden. Hier een compleet overzicht:

Nieuwe tarieven Simyo per 19 december 2017

Alle onderstaande tarieven zijn op basis van een jaarabonnement. Het is ook mogelijk om een abonnement op maandbasis te nemen. Je kunt dan maandelijks opzeggen of veranderen, maar betaalt een euro meer.
[table “86” not found /]

[table “87” not found /]

De provider paste zijn bundels eerder dit jaar ook al aan, toen werden een groot aantal opties geschrapt en werd 4G gratis. De 4G-snelheid is 150mbit/s en gesprekken worden per hele minuut naar boven afgerond.

Bestaande klanten: bundel aanpassen

De nieuwe prijzen zijn voor bestaande klanten niet automatisch van toepassing. Zij dienen hun bundel eerst aan te passen via de Simyo-app of website van de provider. De nieuwe prijzen gaan dan vanaf de volgende maand in. Alle klanten kunnen hun bundel aanpassen, niet alleen klanten met een maandabonnement. Simyo is een submerk van KPN en doet mee met KPN Compleet. Wie abonnee bij Simyo is en vast internet en televisie bij KPN afneemt, krijgt gratis dubbele data.

De prijsverlaging bij Simyo is niet het grootste telecomnieuws van de week. Onlangs werd bekend dat concurrent T-Mobile prijsvechter Tele2 overneemt. Daardoor ontstaat de tweede grootste provider van Nederland. (Zie → T‑Mobile neemt concurrent Tele2 over)

Klik/tap voor groter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Simyo verlaagt enkele prijzen en komt met grotere databundel
Sluiten