Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 20 december 2017

OMT krijgt begin 2018 omvangrijk redesign

In mei werd One More Thing overgenomen door uitgever Wayne Parker Kent en sindsdien is bijna alles hetzelfde gebleven, maar begin 2018 ga je de eerste positieve verandering merken. Dan gaat namelijk een omvangrijk redesign van de website live.

Als we ‘begin 2018’ zeggen, bedoelen we ook echt begin 2018. De huidige planning is om de eerste week van januari live te gaan. Benieuwd wat je kunt verwachten? Hier is een kleine preview.

Grootste verandering sinds 2010

De huidige website was in 2010 zijn tijd ver vooruit, maar anno 2017 kan een niet-responsive layout natuurlijk niet meer. Het nieuwe ontwerp is uiteraard responsive en alle functies werken net zo goed op de desktop als op tablet en smartphone.

Klik/tap voor groter.

De nieuwe site is vanaf de grond opnieuw gebouwd, maar dat wil niet zeggen dat alles anders wordt. We hebben goed gekeken naar elementen die veel gebruikt worden en die behouden of verbeterd. De ontwikkeling begon in de zomer en is nu zo goed als klaar. We kunnen niet wachten om het volledige eindresultaat online te zetten!

OMT-app blijft bestaan

De OMT-app blijft naast de nieuwe website bestaan. Tienduizenden gebruikers worden via pushnotificaties geïnformeerd over het laatste Apple-nieuws en dat blijven we doen. Onze app is al enige tijd klaar voor de iPhone X en zal later in 2018 visueel aangepast worden om aan te sluiten op de looks van de nieuwe site.

Vragen of feedback? Het is welkom in de reacties. We proberen alles te beantwoorden.

Reageer op artikel:
OMT krijgt begin 2018 omvangrijk redesign
Sluiten