Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 23 november 2017

Levertijd iPhone X sterk verbeterd

Enkele weken geleden zag het er nog slecht uit voor iedereen die een iPhone X wilde kopen. De nieuwe iPhone was binnen drie minuten uitverkocht en de levertijd liep snel op naar zes weken. Inmiddels ziet het er een stuk beter uit.

De iPhone X is bij bestelling in de Online Apple Store binnen een tot twee weken leverbaar. De Apple Stores in Amsterdam, Den Haag, Haarlem en Brussel krijgen ook dagelijks nieuwe voorraad binnen.

Op tijd voor kerst

In de aanloop naar de verkoopstart van de iPhone X gingen geruchten over productieproblemen. Apple zou niet genoeg toestellen kunnen maken om alle kopers die jaar te bedienen, maar de productie blijkt toch op gang gekomen. Wie het nieuwe toestel nu bestelt, heeft ‘m nog voor kerst in huis. We horen ook dat lezers die aanvankelijk zes weken moesten wachten, hun toestel al binnen twee tot drie weken in huis hadden.

Klik/tap voor groter.

Wil je morgen nog een iPhone X en woon je in de buurt van een Apple Store? Dan kun je vroeg opstaan en via de Online Apple Store een toestel voor afhalen reserveren. De voorraad wordt dagelijks tussen 06:00 en 09:00 uur aangevuld en online gezet.

Verkoop in nieuwe landen gestart

Nu de productie op volle toeren draait, start Apple de verkoop ook in een aantal nieuwe landen. Vanaf vrijdag 24 november is het nieuwe toestel ook in Albanië, Bosnië, Cambodja, Israël, Kosovo, Macau, Macedonië, Maleisië, Montenegro, Servië, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Thailand en Turkije verkrijgbaar. De iPhone X wordt geleverd in de kleuren spacegrijs en zilver en met 64GB of 256GB opslagcapaciteit.

Reageer op artikel:
Levertijd iPhone X sterk verbeterd
Sluiten