Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 16 november 2017

iPhone snelladen in de auto met USB-C-adapter Belkin

De iPhone 8 en iPhone X ondersteunen net als de iPad Pro snelladen via USB-C. Je kunt de telefoons met de oplader van bijvoorbeeld je MacBook een stuk sneller laden. Belkin brengt die snelheid nu ook naar de auto met zijn nieuwe USB-C-autolader.

De autolader levert een vermogen van maximaal 36 Watt. Dat is genoeg om een iPhone met USB‑C-naar-Lightning-kabel op volle snelheid te laden. Je kunt natuurlijk ook een MacBook of iPad aansluiten.

Alleen bij Apple verkrijgbaar

De USB-C-autolader is voorlopig alleen bij Apple verkrijgbaar. Belkin verkoopt het apparaatje nog niet op zijn eigen site, waarschijnlijk omdat Apple een exclusiviteitsdeal heeft afgesproken. De prijs is € 34,95.

Klik/tap voor groter.

Binnen een half uur 50 procent geladen

Apple levert standaard een 5 Watt adapter bij de iPhone en dat is niet de meest efficiënte manier van laden. Als onderdeel van onze iPhone X-review (nog niet gepubliceerd) hebben we onlangs verschillende manieren van opladen getest. De adapter van 5 watt die standaard bij de iPhone geleverd wordt, is niet de meest efficiënte manier van opladen. Als een USB-C-lader gebruikt wordt, is de accu binnen 30 minuten meer dan 50 procent opgeladen. Ook een iPad-lader van 12 watt zorgt voor een sterke verbetering. Draadloos laden met inductie is het traagst.

iPhone X draadloos opladen 001
Klik/tap voor groter.
Reageer op artikel:
iPhone snelladen in de auto met USB-C-adapter Belkin
Sluiten