Deze iPhone-hoes is ook een pluizenroller

5 reacties

De iPhone-hoes van Stitched beschermt niet alleen je iPhone tegen krassen en beschadigingen, maar kan ook als pluizenroller worden gebruikt. Ontwerper Charles Shalhoub haalt op Indiegogo momenteel geld op om dit idee werkelijkheid te maken.

Het idee klinkt maf, maar is niet eens zó slecht. Baasjes van een kat of hond zullen het rollen van stof, haren en pluizen als dagelijks klusje herkennen. Plukje vergeten? De Stitched-hoes kan je redder in nood zijn.

Hoes met speciale coating

De makers van de hoes hebben een speciale coating op de achterkant aangebracht. Als je van boven naar beneden veegt, verzamel je stof, pluizen of dierenhaar en vegen in de tegenovergestelde zorgt dat alle verzamelde troep van het hoesje valt. Er wordt momenteel een patent op de coating aangevraagd.

Early Bird verkrijgbaar

Stitched heeft hoesjes voor de iPhone 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8 en 8 Plus. Aan een variant voor de iPhone X wordt nog gewerkt. Het bedrijf heeft vier verschillende ontwerpen om uit te kiezen. Elke iPhone-hoes is gemaakt van rubber en is 2 mm dik. De prijs voor early birds is 25 dollar, exclusief verzendkosten. Met nog 21 dagen te gaan heeft het project bijna de helft van zijn benodigde financiering opgehaald. Tot slot is het goed om te weten dat de leveringen in maart van 2018 gepland staan. Dan kunnen de eerste kopers met hun iPhone in de hand pluizen te lijf.

Stitched 001
Klik/tap voor groter.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Shmoo

  Next, achterkant van wc-papier of een sok!

 • Profielfoto
  Sannetju

  Is dit een grap??Ik heb een prachtigen zilveren iPhone X ? zijn er werkelijk mensen die hun mooie iPhone, dus o.a waarschijnlijk ook gekocht hebben voor het mooie glazen design, het iPhone X design bederven met zo’n stof vreter ?

 • Profielfoto
  Vilscon

  Is dit een grap??Ik heb een prachtigen zilveren iPhone X ? zijn er werkelijk mensen die hun mooie iPhone, dus o.a waarschijnlijk ook gekocht hebben voor het mooie glazen design, het iPhone X design bederven met zo’n stof vreter ?

  Vind ze anders mooier dan zo’n 80% van de gehele case-markt.;)

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Zoveel mogelijk stof richting je smartphone trekken. Lijkt me een top-idee.

 • Profielfoto
  Shmoo

  De telefoons zijn tegenwoordig toch waterdicht, als er geen water in kan komen hoe moet stof er dan inkomen?

  Misschien dat er wat stof in de speaker gaat zitten maar dan neem je de telefoon toch een keertje mee in bad wanneer je sowieso al van plan was om leuke foto’s te appen.