Apple Store is klaar voor de feestdagen

4 reacties

De Apple Store is klaar voor de feestdagen. Hoewel de sint het land nog binnen moet komen, heeft Apple alvast zijn jaarlijkse gids met cadeau-ideeën voor kerst gepubliceerd. Natuurlijk staat die vol met Apple’s eigen producten, maar ook leuke accessoires.

Het mantra is dit jaar ‘geschenken die tot de verbeelding spreken‘. En als je een cadeau koopt dat toch niet in de smaak valt, geeft Apple je rugdekking. De periode waarin je kunt retourneren is aanzienlijk verlengd.

Langer ruilen tijdens feestdagen

Tijdens de feestdagen is Apple soepel met retourneren. Producten die in de Online Apple Store zijn en worden verzonden tussen 15 november 2017 en 25 december 2017, kunnen tot 8 januari 2018 worden geretourneerd. Ook al zijn ze uitgepakt en gebruikt (maar niet beschadigd). Alle andere retourneringen en terugbetalingsvoorwaarden blijven geldig. Alle aankopen die na 25 december 2017 worden gedaan, hebben weer de normale bedenktijd van 14 dagen.

Apple Store kerst 001
Klik/tap voor groter.

Apple’s cadeautips

Natuurlijk staan de iPhone, iPad, Apple Watch, MacBook en Apple TV prominent op de website met cadeau-ideeën. Maar niet alle artikelen zijn bekend. Apple heeft de gloednieuwe DJI Mavic Pro-drone als speciale editie in het Alpinewit. Ook is er een ‘Only at Apple’ (we kid you not) CliqueFie-selfiestick in het roségoud of zwart. Tot slot heeft Apple voor de jongste kids een Augmented Reality teddybeer en het creatieve spel Beasts of Balance is geschikt voor kroost dat al wat ouder is.

bob-game
Klik/tap voor groter.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  KR1275

  Geen bijzonder assortiment tijdens de feestdagen dus. Ben benieuwd of ze wat aanbiedingen hebben…

 • Profielfoto
  knekkie

  Apple en aanbiedingen? :lol:

 • Profielfoto
  html-junky

  Langere retourtermijn is wel handig voor de feestdagen

 • Profielfoto
  Ruvasz

  Ik verwacht volgende week vrijdag wel een aanbieding online of in de stores.