Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 9 november 2017
Leestijd: 2 minuten

Apple Park vanaf 17 november open voor bezoekers

Tijd voor een korte vakantie naar Cupertino? Vanaf 17 november kun je Apple’s nieuwe hoofdkantoor, genaamd Apple Park bezoeken. Dat heeft Apple in een interne e-mail en door middel van posters die op de campus hangen aangekondigd.

Het nieuwe hoofdkantoor heeft een speciaal bezoekerscentrum dat uitkijkt op de ‘spaceship’ campus. Er is ook een Apple Store met alle Apple-producten én merchandise die nergens anders verkocht wordt.

Bezoekers welkom

De oude Apple Campus was nooit gemaakt om bezoekers te ontvangen, maar bij het nieuwe Apple Park ontbreekt het je aan niets. Het bezoekers­centrum heeft een bovenverdieping met panorama-uitzicht op het cirkelvormige hoofdgebouw, een bar en terras. Als klap op de vuurpijl staat er een maquette van het hoofdgebouw die tot leven komt via Augmented Reality.

Welkom, volg de borden! – Klik/tap voor groter.
Buitenkant van het bezoekerscentrum – Klik/tap voor groter.
Deze maquette komt door middel van Augmented Reality tot leven – Klik/tap voor groter.

Apple Park is al in bedrijf

De nieuwe campus heeft een vloeroppervlak van 261.000 m2 en is gebouwd op 40 hectare grond. Voor medewerkers is er een fitnesscentrum van 2300m2, en een kantine waar 3000 werknemers kunnen lunchen. Het park bevat meer dan drie kilometer aan wandel- en hardlooproutes voor werknemers. In de ring van het gebouw is een binnenuit met boomgaarden, grasland en een grote vijver. De eerste medewerkers houden sinds april kantoor op Apple Park en de bouw is zo goed als af.

Onlangs werd ook het eerste evenement op de nieuwe Apple Campus gehouden. De iPhone 8 en iPhone X werden in het Steve Jobs Theater, dat onderdeel van Apple Park is, onthuld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Park vanaf 17 november open voor bezoekers
Sluiten