Weekend poll: Wat doe jij met je oude iPhone?

22 reacties

Er liggen weer nieuwe iPhones in de schappen. Niet alleen een iPhone 8, maar straks ook een spannende iPhone X. Als je een nieuwe iPhone koopt, heb je er ook een over. Wat doe jij met je oude iPhone? Stem tot maandag 17:00 uur in onze weekend poll!

Reacties

22 reacties
 • Profielfoto
  Shmoo

  Speelgoed voor mijn neefje.

 • Profielfoto
  Romper

  …als back-up/stand in in geval van schade of reparatie. Heb de vorige altijd door verkocht. Hou de 7 nu achterhand

 • Profielfoto
  sciletto

  …als back-up/stand in in geval van schade of reparatie. Heb de vorige altijd door verkocht. Hou de 7 nu achterhand

  Dat heb ik ook altijd gedaan maar ik houd hem nu in de buurt (dochter) Mocht hij stuk gaan ”wat eigenlijk nog nooit gebeurd is” dan heb ik er in ieder geval 1 achter of voor de hand.

 • Profielfoto
  Oldekamp

  Van mijn 6S Plus de behuizing vervangen met een iPhone 7 Plus Product Red behuizing en deze vervolgens verkocht via Marktplaats. Nu tijdelijk een oude 5S gebruiken totdat ik de iPhone X heb!:razz:

 • Profielfoto
  Barika Cala Saidah

  @Oldekamp, nou persoonlijk denk ik dat je al problemen moet hebben om zo iets te willen kopen, maar de markt is er beslist!

 • Profielfoto
  Oldekamp

  @Oldekamp, nou persoonlijk denk ik dat je al problemen moet hebben om zo iets te willen kopen, maar de markt is er beslist!

  Je wilt niet geloven hoe ontzettend veel reacties er op kwamen. Binnen 2 uur was hij al verkocht voor meer dan ik gedacht had.:nerd: Er zijn niet veel rode iPhones met een headphone jack.:razz:

 • Profielfoto
  Nick Seamore

  Ik weet nog niet wat ik met mijn SE 64GB doe. Bewaren of verkopen als ik de X heb. Nog niet helemaal uit en weet niet of er echt vraag naar is daar het met een abonnement zo makkelijk gaat een nieuwe te nemen. Oh zit me ineens te bedenken dat het wel wat voor mijn neef is, die heeft nog een 4 dus die kan ik er wel gelukkig mee maken. Ook weer opgelost zo tijdens het typen;-)

 • Profielfoto
  SvS

  Hier doorgeefjes aan de jongere kinderen, voorlopig als iPod Touches via Wifi. (het is alleen een klein beetje irritant, dat er bij elk opnieuw opstarten een vermelding is, dat er SIM card ontbreekt, jàhaa, dat weet ik ook wel!) 5s (32GB) en 4s (64GB) leveren te weinig op via MP, gok ik.

 • Profielfoto
  m4v3r1ck

  Back-up! ✅

 • Profielfoto
  Pete.Z

  Mevrouw Z neemt altijd mijn “oude” iPhone, en dan wordt het vorige model verkocht. Ik schuif nu door naar een 8 of X, mijn 7 dus naar mijn vrouw, en de 6 die zij nu heeft verkoop ik weer. Brengt vaak nog belachelijk veel op via Ebay, naar de gekste landen. Vorige verkocht ik voor 100 euro boven de waarde hier naar Griekenland.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Klinkt alsof mevrouw Z niet veel te vertellen heeft binnen familie Z.

 • Profielfoto
  Loyd

  Ik had mn 7 plus op MP gezet en binnen een kwartier verkocht. Nu wachten op de X

 • Profielfoto
  DBLCreations

  Ik zet het op mijn “iShelf”:-) Ik heb mijn iPhone 5 black 16GB hier op een plankje aan de muur staan samen met het boek van SJ, mijn Mac Mini die vorig jaar de geest heeft gelaten en een Apple klok. Mijn huidige iPhone 6S plus gaat naar mijn mama en ik koop de iPhone X zodra die beschikbaar is:-)

 • Profielfoto
  Dydefox

  Ik heb ze allemaal nog en uitgebreid met de modellen die ik niet had, dus nu heb ik het rijtje compleet vanaf model 1 USA tot de 8. Wat ik dubbel kreeg, zet ik via manything in als bewakingscamera. Kan er geen afstand van doen.

 • Profielfoto
  iAmRenzo

  Mevrouw Z neemt altijd mijn “oude” iPhone, en dan wordt het vorige model verkocht. Ik schuif nu door naar een 8 of X, mijn 7 dus naar mijn vrouw, en de 6 die zij nu heeft verkoop ik weer. Brengt vaak nog belachelijk veel op via Ebay, naar de gekste landen. Vorige verkocht ik voor 100 euro boven de waarde hier naar Griekenland.

  volgens mij is Griekenland een van de duurste Apple landen las ik hier laatst ergens…
  Wel slim inderdaad.

 • Profielfoto
  sunapple

  Verkopen op Marktplaats voordat de nieuwe uitkomt, tijdelijk toestel kopen, nieuw model nemen, tijdelijk toestel verkopen: afschrijving tot een minimum beperken. Klinkt net zo belachelijk als dat het eigenlijk is en wat een klootzakken kun je tegenkomen op MP… Is het het dus de moeite waard? Nee.

  Ik had mn 7 plus op MP gezet en binnen een kwartier verkocht. Nu wachten op de X

  Dus wat ga je gebruiken in de tussentijd? ?

 • Profielfoto
  Bart119

  hangt er vanaf om welke reden ik een nieuwe koop… Is hij helemaal versleten/kapot? Of wil ik geen een nieuwe en is de oude nog prima?

  Huidige telefoon is mijn eerste iPhone. Ik heb steeds een back-up toestel liggen, dat vaak dienst doet als wekker, en voor de rest hangt het af van de waarde van de telefoon.

 • Profielfoto
  Barika Cala Saidah

  @Oldekamp, haha dat klopt, best krankzinnig dat men er zóveel voor over heeft om te kunnen doen alsof ze wat nieuws hebben.

 • Profielfoto
  iMac Lover

  Ik gebruik mijn oude iPhone als internet radio
  In combinatie met een Logitech luidspreker

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Verkopen voor een behoorlijk hoge prijs kan je meestal ook nog doen nadat de nieuwe iPhone is aangekondigd en voordat die in de winkel ligt. Ook de inruilprijs die Apple biedt is tot dat moment nog behoorlijk hoog. Veel mensen houden dat toch niet precies bij. Maar meestal gingen mijn oude iPhones naar mijn kinderen, die er erg blij mee waren. Of naar mijn vriendin, maar die wilde de laatste keer ook een 7 Plus net als ik. De laatste paar jaar kreeg ik mijn iPhone van mijn werk; dan gingen de oude iPhones naar de kinderen van de directeur.

 • Profielfoto
  Appelschil

  Ik bewaar ze allemaal en gebruik ze nog regelmatig. Niet om in mijn broekzak overal mee naartoe te slepen, maar om mijn apps op te testen. Fijn om te weten als mijn app op een 4S of iPhone 5 ook nog fatsoenlijk werkt… En ook een beetje voor het geval dat mijn ‘goede’ iPhone iets overkomt.

 • Profielfoto
  App69

  Net iPhone 8 (64gb) genocht.
  Mijn één jaar oude SE heb ik aan een goeie vriendin gegeven.