Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 5 oktober 2017
Leestijd: 1 minuut

Steve Jobs  24 februari 1955 – 5 oktober 2011

Het is 6 jaar geleden dat Apple-oprichter Steve Jobs ons heeft verlaten. Hij was de man die anders dacht, een deuk in het universum wilde slaan en geen slecht gemaakte troep wilde verkopen. Deze site dankt zijn naam aan een van zijn bekendste uitspraken.

Anno 2017 zullen we Steve Jobs steeds vaker herinneren. Apple heeft het theater op zijn nieuwe campus (Apple Park) namelijk naar hem vernoemd. De iPhone 8 en iPhone X werden onthuld in het Steve Jobs-theater.

Vandaag blikken we terug op een memorabel moment uit het professionele leven van Jobs. In onderstaande video legt hij een reporter van CNET haarfijn uit waarom Apple geen troep verkoopt en marktaandeel niet het enige is om naar te streven.

https://youtu.be/8_uDaaKMEaI

Wat is jouw meest levendige herinnering aan de Apple-oprichter?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Steve Jobs  24 februari 1955 – 5 oktober 2011
Sluiten