Simyo nu ook onderdeel van KPN Compleet

4 reacties

Providers proberen je te verleiden om niet alleen televisie, internet en bellen af te nemen, maar ook een mobiel abonnement. Daar staan vaak leuke extraatjes tegenover. Zo komen abonnees van Simyo nu ook in aanmerking voor extra’s van KPN Compleet.

Klanten van de sim-only-provider die ook vast internet bij KPN afnemen, krijgen nu dubbele data en belminuten. De abonnementen hoeven niet op dezelfde naam te staan, alleen het adres is van belang.

Zelf activeren

De verdubbeling geldt voor alle bundels, ook voor klanten die een oude bundel die niet meer verkocht wordt hebben. Handmatige activatie is wel vereist, dat kan via de portal van Simyo. Het aanbod is alleen geldig voor klanten van XS4ALL of Telfort, maar die KPN-merken hebben hun eigen bundels voor klanten die vast en mobiel internet afnemen.

KPN Mast 16x9
Klik/tap voor groter.

Naast KPN bieden ook andere providers extra’s aan klanten die voor ‘quad play’ gaan. Abonnees van Ziggo en Vodafone kunnen kiezen uit dubbele data, vijf euro korting per maand of een extra TV-pakket naar keuze. Het aanbod van T-Mobile bestaat uit € 2,50 korting en een gratis abonnement op FOX Sports Eredivisie.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  computer space

  Gewoon single play: Tele2 4G onbeperkt voor alles.

 • Profielfoto
  Nickvd

  Het aanbod is alleen geldig voor klanten van XS4ALL of Telfort, maar die KPN-merken hebben hun eigen bundels voor klanten die vast en mobiel internet afnemen.

  Simyo meldt dat het alleen voor KPN klanten geldt. Niet voor XS4all of Telfort.

 • Profielfoto
  xaddict

  Gewoon Simpel lijkt me goed genoeg. Waarom 5€ korting krijgen op een €20 abonnement als je ook gewoon maar €10 kunt betalen voor meer alles…

 • Profielfoto
  MEEUW

  Tja als je als sim yo te duur bent dan moet je andere “voordelen” weggeven :).