‘Productie iPhone X bijna op volle toeren’

Door: Raymon Mens - 7 reacties

We hoorden de afgelopen weken steeds zorgelijke berichten over de productie van de iPhone X. Het zou allemaal moeizaam verlopen en Apple zou slechts 400.000 stuks per week kunnen produceren. Daardoor dreigde een groot tekort te ontstaan.

Volgens het Taiwanese blog DigiTimes komt de productie last-minute op gang. De Foxconn-fabrieken zouden binnenkort op volle snelheid draaien en dat is maar goed ook, want de pre-orders starten 27 oktober.

Probleem Face ID-camera onder controle

De productie verliep vooral moeizaam omdat er een probleem met de TrueDepth-camera was. Deze bestaat uit twee delen, namelijk een infraroodcamera en een rasterprojector. De projector zou vaak mismaakt van de band rollen en Apple kan zich geen foutjes veroorloven bij onderdelen die voor Face ID nodig zijn. Daarom kwam de productie moeilijk op gang. Volgens bronnen van DigiTimes is dit nu opgelost.

face id camera iphone x
Klik/tap voor groter.

iPhone X al onderweg naar Nederland

De iPhone X is vanaf 27 oktober te bestellen en wordt 3 november bij de eerste kopers geleverd. Volgens een eerder bericht is de eerste zending met 23.250 exemplaren al onderweg naar Nederland. Hoewel de productie nu beter lijkt te verlopen, worden er alsnog forste tekorten verwacht. Als je een iPhone X wil hebben, moet je om vrijdag 27 oktober om 09:01 uur Nederlandse tijd online zijn om snel je pre-order te plaatsen.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  UtregCity

  Eind goed, al goed.

 • Profielfoto
  queenfan

  We gaan het zien, als ik maar voor februari een nieuwe iPhone heb.

 • Profielfoto
  Spinozo

  Het is toch wel bijzonder dat je een telefoon op de markt brengt en dat direct minder dan 1 miljoen per week van die telefoon produceren een slechte zaak is. Er is geen enkel ander bedrijf dat met deze aantallen te maken heeft. In 90 dagen moet Apple bijvoorbeeld 50 miljoen van die FaceID units goed werkend afleveren.

 • Profielfoto
  DBLCreations

  Laat ons hopen, Ik zal alvast klaar staan om hem te bestellen:-D

 • Profielfoto
  html-junky

  Liever minder productie en dat het perfect is dan snel maar met foutjes

 • Profielfoto
  koen

  Beter op volle toeren dan op losse groeven.

 • Profielfoto
  DBLCreations

  Beter op volle toeren dan op losse groeven.

  Whahahahahaha:lol::razz::cool: