Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 27 oktober 2017
Leestijd: 2 minuten

iPhone X nu bij Apple te bestellen

Ben je klaar voor de iPhone van morgen? Je kunt ‘m vanaf vandaag bestellen voor de prijs van overmorgen. Zoals aangekondigd heeft Apple om 09:01 uur stipt de pre-orders voor de iPhone X geopend. Het radicaal nieuwe toestel is in de Online Apple Store te bestellen.

De eerste leveringen vinden over een week plaats op vrijdag 3 november. Je kunt kiezen om de iPhone X bij de Apple Store in Amsterdam, Brussel, Den Haag of Haarlem op te halen, maar thuisbezorgen is ook mogelijk.

Update 09:03 uur: Apple Store blijkbaar nog niet voor iedereen live, we ontvangen wisselende berichten.

Update 09:06 uur: Nu voor iedereen live. Levertijd voor alle modellen opgelopen naar 2 tot 3 weken.

Update 09:30 uur: De levertijd is inmiddels bij alle modellen opgelopen naar 4 tot 5 weken.

Update 10:30 uur: Inmiddels zegt Apple dat nieuwe bestellingen binnen 5 tot 6 weken worden geleverd. De levertijd van nieuwe producten loopt doorgaans niet verder op.

Directe links en prijzen

De iPhone X heeft een glazen voor- en achterkant, edge-to-edge OLED-scherm van 5,8-inch en een resolutie van 2436 x 1125 pixels bij 458 ppi. De home-knop is verdwenen en vervangen door gezichtsscanner Face ID.Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs en zilver en met 64GB of 256GB opslagcapaciteit.

Klik/tap voor groter.

Voorraad zeer beperkt

Als je de geruchten hebt gevolgd, zal het geen verrassing zijn dat de voorraad erg beperkt is. Apple heeft in eerste instantie slechts twee tot drie miljoen exemplaren beschikbaar door problemen bij de productie. We verwachten dat de radicaal nieuwe iPhone snel uitverkocht zal zijn. Grijp je vandaag naast een nieuwe iPhone? Dan kun je op 3 november vanaf 08:00 uur je geluk bij een Apple Store beproeven. Apple zal de nieuwe iPhone dan ook in zijn eigen winkels verkopen. Ook daar is de voorraad beperkt, de boodschap is: get in line!

Klik/tap voor groter.

iPhone X bij providers of resellers

Wil je een iPhone X met abonnement? Dan kun je niet bij Apple terecht, maar wel bij je telecomprovider. Inmiddels hebben T-Mobile, Vodafone, KPN en Tele2 de pre-orders ook geopend. Daarnaast is het mogelijk om de nieuwe iPhone bij AMac, Xando of ivizi te bestellen. Let op dat deze partijen je mogelijk geen harde garanties over de levering kunnen geven. Net als bij Apple zal de voorraad bij deze verkopers zeer beperkt zijn.

iPhone X en iPhone 8 doosjes 16x9
Klik/tap voor groter.

Wat heb jij besteld?

Bestelling geslaagd? Laat ons weten wat jij wel of niet besteld hebt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone X nu bij Apple te bestellen
Sluiten