Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 3 oktober 2017

Meer bugfixes: iOS 11.0.2 nu beschikbaar

Apple houdt het tempo hoog. Precies een week na iOS 11.0.1 is nu de tweede kleine update voor het nieuwe besturingssysteem voor de iPhone, iPad en iPod beschikbaar. iOS 11.0.2 brengt een nieuwe lading bugfixes en oplossingen voor beveiligingsproblemen.

In iOS 11.0.2 fikst Apple een probleem met krakende telefoongesprekken dat de iPhone 8 (Plus) trof. In de Foto’s-app zijn alle foto’s weer zichtbaar, in vorige iOS 11-versies werd soms een foto verborgen.

De e-mailapplicatie van iOS zou ook weer probleemloos moeten werken. Er waren kort na de release problemen met Outlook, Office 365 en Exchange. Dit werd al in iOS 11.0.1 opgelost. In iOS 11.0.2 worden versleutelde e-mailberichten ook weer correct getoond. De update is zoals altijd te installeren via InstellingenAlgemeenSoftware-update.

Klik/tap voor groter.

iOS 11.1 wordt al getest

Naast het oplossen van bugs, werkt Apple ook aan de volgende grote update voor iOS 11. De eerste (publieke) beta van iOS 11.1 is al beschikbaar en bevat een aantal subtiel gewijzigde animaties. Ook wordt het menu voor Assistive Touch (de virtuele home-knop op het scherm) uitgebreid met meer functies. Helaas zijn de nieuwe emoji die deze zomer aangekondigd werden nog niet in iOS 11.0.2 of iOS 11.1 aanwezig. (Zie → Apple bevestigt: dit jaar 56 nieuwe emoji)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meer bugfixes: iOS 11.0.2 nu beschikbaar
Sluiten