Instagram is klaar voor Halloween ?

0 reacties

Halloween staat voor de deur en diverse apps pakken flink uit. Naast Pokémon Go is ook Instagram voorzien van de nodige extraatjes. Je kunt je foto’s en video’s opleuken met een Superzoom, een collectie enge filters en diverse Halloween-stickers.

De superzoom is een leuk effect voor een selfie, te vinden tussen de video-effecten. Met een eng geluidseffect wordt in drie stappen ingezoomd op je gezicht. Het is net een schrik-scène uit een (slechte) horrorfilm.

screenshot superzoom instagram halloween 2017
Klik/tap voor groter.

Beschikbaar tot 1 november

Naast de Superzoom zijn er ook vijf Halloween gezichtsfilters beschikbaar. Instagram heeft niet alleen filters met mysterieuze belichting, maar ook filters die schrammen op je gezicht toveren of je doorbloedde ogen geven. Ze zijn samen met een set Halloween-stickers beschikbaar tot en met 1 november. Halloween is formeel gezien op 31 oktober, maar wordt ook veel in het aankomende weekend gevierd.

Instragram Halloween 2017 face
Klik/tap voor groter.

Snapchat doet ook mee

Natuurlijk doet Instagram-concurrent Snapchat ook mee. De app heeft al een aantal dagen diverse gezichtsfilters die wat drastischer zijn dan die van Instagram. Een aantal filters bevat ook een stemhervormer zodat je ook echt als Dracula klinkt. Helaas stelt Snapchat geen gelikte persfoto’s beschikbaar, dus moet je het met het #wokeuplikethis gezicht van de auteur van dit artikel doen. Gelukkig zitten er filters overheen…

snapchat halloween 2017 001
Snapchat heeft geen gelikte persfoto’s, dus #wokeuplikethis – Klik/tap voor groter.

Reacties

0 reacties