Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 20 oktober 2017
Leestijd: 1 minuut

Veel extra’s in Pokémon GO tijdens Halloween

Op 31 oktober is het Halloween, maar Niantic start al vroeg met een event in Pokémon GO. Vanaf vrijdag 20 september om 21:00 uur is de game voorzien van allerlei extraatjes. Zo verschijnen er onder andere vier nieuwe Pokémon van het ghost-type.

Het evenement duur tot donderdag 2 november en twee pocket monsters die in ieder geval zullen verschijnen zijn Banette en Sableye. Daarnaast krijgt Pikachu een heksenhoed en zijn er kostuums voor spelers.

Welke andere spook-pokémon zullen verschijnen is niet duidelijk. Niantic wil alleen kwijt dat ze hun oorspong in de regie Hoenn hebben. Zoals bij ieder event strooit de ontwikkelaar ook weer met Candy (tijdens Halloween best toepasselijk). Spelers krijgen dubbele beloningen bij het vangen van de virtuele beesten, het hatchen van eieren en ruilen van Pokémon. Tot slot zijn er speciale boxen te koop met daarin Super Incubators en Raid Passes.

Maar wie speelt dat nu nog?

Bij ieder artikel over Pokémon GO komt de vraag of de hype niet al lang over is op. De massale gekte is voorbij, maar volgens een recent onderzoek van Telecompaper spelen meer dan een half miljoen Nederlanders nog wekelijks Pokémon GO. De app wordt door 290.000 spelers dagelijks geopend. Op het hoogtepunt had de game 1,8 miljoen wekelijkse spelers in Nederland. Die piek zal de game nooit meer halen, maar Pokémon GO blijft populair.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Veel extra’s in Pokémon GO tijdens Halloween
Sluiten