Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 5 oktober 2017

Drie bugfixes in update macOS High Sierra

Apple heeft een eerste aanvullende update voor macOS High Sierra uitgebracht. Het is een erg kleine update die het label macOS 10.13.1 blijkbaar niet mag hebben. Apple verbetert de prestaties van het installatie­programma en lost drie bugs op.

Allereerst wordt een probleem opgelost dat ervoor zorgde dat de cursor verdween bij het gebruik van Adobe InDesign. Daarnaast werkt het verwijderen van e-mail uit Yahoo-accounts nu correct.

Beschamende beveiligingsbug

De laatste bug is het meest beschamend. macOS High Sierra lekte namelijk het wachtwoord van met APFS (Apple Filesystem) versleutelde harde schijven. Bij het versleutelen van een harde schijf kan de gebruiker een wachtwoord kiezen en een hint opgeven. De eerste versie van High Sierra toonde echter niet de hint, maar het wachtwoord op de plaats van de hint. Foutje, bedankt. Gelukkig was het snel opgelost.

https://twitter.com/martiano_/status/913024208946556928

Je kunt de update zoals altijd installeren via de Mac App Store. Ga daar naar het tabblad Updates en installeer de aanvullende update.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Drie bugfixes in update macOS High Sierra
Sluiten