Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 20 oktober 2017
Leestijd: 1 minuut

Officieel: Dit jaar geen Apple-event meer

Apple heeft dit jaar nog behoorlijk wat producten uit te brengen. We wachten bijvoorbeeld met spanning op de iMac Pro en HomePod, maar die krijgen geen eigen special event. Dat bevestigt Apple-chef Craig Federighi vandaag in een e-mail.

Vorig jaar werden in oktober nieuwe MacBooks onthuld, maar Apple heeft dat dit jaar al tijdens WWDC 2017 in juni gedaan. Het eerstvolgende Apple-evenement is waarschijnlijk pas in maart van 2018.

HomePod en iMac Pro in december

Met nieuwe iPhones, Macs en iPads is het jaar voor Apple bijna rond. De HomePod en iMac Pro zijn wel aangekondigd, maar nog niet te koop. Volgens Apple worden beide apparaten in december op de markt gebracht. Om je geheugen op te frissen: de HomePod is Apple’s slimme speaker met AirPlay 2 en Siri. De iMac Pro is een extra krachtige versie van de iMac, gericht op veeleisende gebruikers. De HomePod komt vooralsnog niet naar Nederland, maar de iMac Pro wel.

iPhone en Homepod
Klik/tap voor groter.

Flashback

Was 2017 een goed Apple-jaar? Er werden in ieder geval een boel nieuwe producten aangekondigd en we hebben hartelijk kunnen lachen om voornamelijk Apple’s software-chef Craig Federighi. Zijn demonstratie van Animoji tijdens de onthulling van de iPhone X is het terugkijken waard.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Officieel: Dit jaar geen Apple-event meer
Sluiten