Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 27 oktober 2017
Leestijd: 1 minuut

Apple komt met eigen MacBook sleeve

Apple maakt steeds meer eigen accessoires. Naast eigen toetsenborden en battery cases is er nu ook een door Apple ontworpen sleeve voor de MacBook. De verkoop is net gestart en de sleeve is vooralsnog alleen voor de 12-inch MacBook verkrijgbaar.

De hoes is verkrijgbaar in de kleuren zadelbruin of middernachtblauw en heeft een prijs van € 169,00. Voor die prijs krijg je een doordacht ontwerp, want je kunt de MacBook opladen terwijl hij in de sleeve zit.

Microvezel en leer

Volgens Apple heeft de hoes een voering van zacht microvezel en is het leder van Europese afkomst. Aan de onderkant zijn vier verdikkingen die schokken absorberen. Voor de iPad Pro was al langer een vergelijkbare sleeve te koop. Je kunt nu je iPhone, iPad en MacBook met matchende hoezen uitrusten. Of er ook een hoes voor de MacBook Pro komt is niet duidelijk.

Klik/tap voor groter.

Apple heeft een duidelijke voorkeur voor lederen accessoires en de vraag is hoe goed dat nog bij het groene, eigentijdse imago van het bedrijf past. Natuurlijk is het een luxe materiaal dat aansluit bij de marketing van Apple, maar er zijn genoeg hoogwaardige alternatieven voor leer. Ook producten die geen dierlijke oorsprong hebben.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple komt met eigen MacBook sleeve
Sluiten