Imre
Imre Nieuws 4 september 2017
Leestijd: 1 minuut

‘Video toont voor het eerst werkende iPhone 8’

We weten inmiddels via verschillende techreporters en getoonde video’s vrij veel van de iPhone 8. Hij heeft een randloos scherm en een irisscanner en zou minstens 64GB aan opslagruimte hebben. Ook foto’s van dummy-modellen zijn al verschenen. Nu is er voor het eerst een video van een werkend model gedeeld.

De video van de vermeende iPhone 8 is gedeeld op Reddit. In de beelden is te zien dat de iPhone veel overeenkomsten vertoont met wat al eerder verteld is.

Video iPhone 8

De video toont inderdaad een telefoon met een display dat vrijwel geen bezels heeft. Ook zien we inderdaad geen vingerafdrukscanner: die zou Apple naar verluidt vervangen voor het nieuwe Face ID, hoewel het ook mogelijk is dat hij aan de achterkant zit. De gebruiker laat voor de rest niet veel zien van de iPhone: hij swipet in de video naar rechts en opent vervolgens de app van het Chinese Weibo.

De hierboven getoonde video moeten we uiteraard met een flinke korrel zout nemen. Hij is ten eerste niet bepaald scherp te noemen. Sterker nog, de video is zo slecht dat het erg moeilijk is om te zien of het scherm wel echt randloos is. Rondom het scherm is het daarvoor eigenlijk te donker. Bovendien komt dit filmpje niet van een bekende bron.

Desondanks zou dit best de nieuwe iPhone 8/iPhone X kunnen zijn. Op 12 september weten we er in ieder geval meer over. De levering van de nieuwe iPhone zou op 22 september beginnen en het instapmodel kost naar verluidt 999 dollar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
‘Video toont voor het eerst werkende iPhone 8’
Sluiten