Imre
Imre Geruchten 4 september 2017

Gerucht: Prijs en opslagruimte iPhone 8 bekend

Over iets meer dan een week krijgen we uit eerste hand alles te weten over de iPhone 8/iPhone X. Tot die tijd zijn we echter aangewezen op geruchten. Nu is er een nieuw gerucht verschenen. Lekker Benjamin Geskin claimt de prijzen en hoeveelheden opslagruimte van de iPhone 8-versies te weten.

Volgens de techreporter, die de laatste weken al veelvuldig informatie onthulde over de nieuwe premium iPhone, kun je de iPhone 8 in 64GB, 256GB en 512GB krijgen.

Opslagruimte van de iPhone 8

Apple heeft de laatste tijd een flinke sprong gemaakt in het uitbreiden van de opslagruimte van zijn basismodellen. De iPhone 6s had nog een instapmodel met 16GB en bij de iPhone 7 breidde de fabrikant dit uit naar 32GB. Nu lijkt het Amerikaanse bedrijf dus voor het eerst een instapmodel van 64GB te hanteren.

Verder noemt Geskin ook de prijzen die de afzonderlijke iPhone 8-edities zouden meekrijgen. Volgens de journalist kost het instapmodel 999 Amerikaanse dollar, terwijl de 256GB- en 512GB-versies respectievelijk 100 en 200 dollar duurder zijn.

Die (hoge) prijs is al eerder voorspeld en wordt naar verluidt vooral veroorzaakt door alle nieuwe technologie en dure onderdelen die Apple gebruikt. Het scherm van de iPhone 8, een van de duurste onderdelen van een iPhone, wordt naar verluidt randloos en groter dan bij vorige iPhones. Bovendien zou de nieuwe premium iPhone ook uitgerust worden met een 3D gezichtsscanner.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gerucht: Prijs en opslagruimte iPhone 8 bekend
Sluiten