PodCase laadt je iPhone én AirPods

Door: Raymon Mens - 5 reacties

Het nieuwe Kickstarter-project PodCase gaat ruimte in je broekzak besparen. Deze iPhone-case laadt niet alleen je iPhone, maar ook je AirPods. Ze zitten er ook veilig in opgeborgen. De PodCase is bedacht door Eric Migicovsky, de oprichter van Pebble.

De case heeft een accu van 2500mAh en kan een iPhone volledig opladen. Daarnaast kunnen AirPods 40 keer geladen worden. De PodCase laadt via USB-C rechtstreeks aan bijvoorbeeld je MacBook op.

Voor iPhone 7 (Plus) en toekomstige iPhone

Momenteel is er een case voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, maar de start-up belooft ook een variant voor de iPhone 8 (of: iPhone X) te maken. Na je bestelling kun je kosteloos van model switchten en de leveringen staan gepland voor februari 2018. Vooruit bestellen via Kickstarter kan voor 79 dollar en 10 dollar verzendkosten naar Nederland.

Gemaakt door Pebble-oprichter

CEONormaal zijn we niet zo happig op Kickstarter-projecten. Het feit dat Pebble-oprichter Eric Migicovsky samen met de ontwerper van de eerste Pebble-smartwatch bij dit project betrokken zijn, maakt deze Kickstarter betrouwbaar. Vreemd is wel dat de prijzen op Kickstarter in Hong Kong Dollar getoond worden. Volgens Migicovsky komt dit omdat het bedrijf vanuit Hong Kong en Shenzhen (China) werkt. Op deze manier is het gemakkelijk handelen met de fabrieken die de case uiteindelijk moeten gaan maken.

Met nog 29 dagen te gaan, heeft de case op moment van schrijven bijna 10 procent van zijn beoogde budget opgehaald.

 • Bekijk de PodCase op Kickstarter (Early Bird-prijs: $ 79 – Retail-prijs: $ 99)
podcase lifestyle 001
Klik/tap voor groter.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  jorikcaljouw

  Maakt Eric Migicovsky’s betrokkenheid het juist niet onbetrouwbaar? Ik heb begrepen dat er heel wat mensen zijn die hun geld niet teruggekregen hebben bij het laatste Pebble Kickstarter project van Eric toen Pebble overgenomen werd door Fitbit…

 • Profielfoto
  Shmoo

  Zonder sleuf voor de Apple Pencil hoef ik ‘m niet. ^

 • Profielfoto
  koolenboer

  Nou Eric, ik draag wel mijn airpods case mee ipv deze spuuglelijke oplossing. Je Pebble was top maar hiermee sla je de plank volledig mis hopelijk kom je straks weer met een ander mooi product maar dit heb je vast bedacht met een lijntje te veel in je neus ?

 • Profielfoto
  NoPlasticPhones

  Dan vind ik het AirPods-doosje tien keer handiger én eleganter. Het is werkelijk zo klein dat nooit in de weg zit. Dit hoesje maakt je iPhone zodanig dik en bulky dat hij amper nog in je broekzak past.

 • Profielfoto
  Koekenbakker

  Raar concept naar mijn mening.
  Dan heb ik t liever los hoor, IPhone + External Battery + CaseAirpods.

  Snap het argument niet dat het handig zou zijn voor mensen die veel reizen, juist dan heb je heel erg vaak een tas bij je. Ideaal om je BatteryPack en AirpodCase in op te bergen.

  Het zal mij verbazen als dit project wordt gefunded.