Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 25 september 2017
Leestijd: 1 minuut

Nintendo blaast Super Mario Run nieuw leven in

Het is tijd om Super Mario Run uit het mapje ‘troep’ van je iPhone of iPad te halen, want Nintendo blaast de game nieuw leven in. Een update, die aanstaande vrijdag uitkomt, brengt de nodige variatie in de eerste smartphone-game met Mario.

Je kunt bijvoorbeeld spelen als Princess Daisy. Ook is er een nieuwe wereld (World Star) met nieuwe gameplay en een Remix-modus die je willekeurige delen uit 10 levels voorschotelt voor verrassende afwisseling.

Eigen muziek, halve prijs

Een andere toevoegingen is dat je eigen muziek kunt luisteren tijdens het spelen. Een hele verbetering door iedereen die na een half uur welk klaar is met de typische Mario-muziekjes. Grappig detail is dat Mario en Daisy een koptelefoon dragen wanneer je naar je eigen muziek luistert. Nintendo halveert de prijs van de game tussen 29 september en 12 oktober.

Nintendo en smartphone-games

Het is geen geheim dat Nintendo ontevreden was over de prestaties van de eerste Mario-game voor iOS. Hoewel de game door veel marketinggeweld vooral de eerste maanden prima verkocht, is het geen evergreen zoals Angry Birds of Wordfeud geworden. Smartphone-games lijken vooral een kleine extra inkomstenbron voor de Japanse gamemaker, maar kunnen 3DS- en Wii-games nog lang niet vervangen.

De komende update laat wél zien dat Nintendo het nog lang niet op heeft gegeven en blijft investeren in smartphone-games.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nintendo blaast Super Mario Run nieuw leven in
Sluiten