Gerucht: ‘Foto’s tonen simkaarttray koperen iPhone 8′

Door: Imre - 10 reacties

Er zijn nieuwe foto’s gelekt met betrekking tot de iPhone 8. Dit keer zijn het onder meer afbeeldingen van de simkaarttray van de koperkleurige iPhone 8. De verwachting is dat Apple zijn premium model ook in deze kleur gaat uitbrengen.

De foto’s komen van het Twitteraccount van Benjamin Geskin, die vaker iPhone 8-info deelt. Door zijn foto’s krijgen we een beter beeld van de nieuwe koperen iPhone 8.

Zwarte, zilveren en koperen iPhone 8

De foto’s tonen simkaarttrays in twee verschillende kleuren: zilver en koper, door Geskin blush gold genoemd. Geskin noemt ook een zwarte variant, maar laat deze niet zien. Dat zou zelfs kunnen betekenen dat Apple de meest premium iPhone in slechts deze drie kleuren uitbrengt. Een dergelijke voorspelling werd in augustus al gedaan door de bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo.

Naar verluidt is ook het kleurenpalet van de iPhone 7s en 7s Plus beperkt. Eerdere geruchten suggereren dat ook die iPhones maar in drie kleuren uitkomen. In dit geval zijn dat zwart, goud en zilver. Waarom Apple bijvoorbeeld de roségouden kleur en verschillende varianten zwart laat vallen, is niet duidelijk.

Helaas is het ondanks de foto’s nog altijd moeilijk om te weten hoe de kleur er in alle lichtomstandigheden uitziet. Over een week horen en zien we echter meer, want dan is het Apple-event in het Steve Jobs Theater in Cupertino. Apple rust het basismodel van de iPhone 8 waarschijnlijk uit met 64GB opslagruimte. Dat model kost volgens verschillende bronnen 999 dollar.

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  Shmoo

  Het is ongelofelijk gewoon. Draag mij maar weg want ik hou het niet meer tot 12 september. ?

 • Profielfoto
  Edwin

  Hahaha! Ik ben ook wel heel erg benieuwd wat het nou definitief gaat worden. Ik zit de 12e zeker voor de buis gekluisterd! Ik vind die koperkleur op hetveerste gezicht niet zo mooi. Ik wacht wel af hoe het er in het echt uit gaat zien. Ik koop in elkgeval de zwarte of de grijze. Zolang er maar geen wit scherm op zit. Maar dat verwacht ik ook niet…

 • Profielfoto
  Froggle

  Sinds ze de goud/wit hebben zit ik al te wachten op een koper/zwart variant. Lijkt me erg chique! Kom maar door!

 • Profielfoto
  m4v3r1ck

  Ik ben ook aan het aftellen hoor! Mijn iPhone 6 Pus doet het nog prima (va eind 2014) maar ik ben heel erg benieuwd hoe de iPhone X (?) er uit ziet en niet onbelangrijk natuurlijk, wat deze nieuwe telg gaat kosten.

 • Profielfoto
  Cursor

  Massief geelkoperen (messing) iPhone, dat lijkt me wel wat. Elke zondag poetsen met Brasso.

 • Profielfoto
  wacon

  Als OMT alleen maar meer over geruchten, roddels, vage video’s ivm iPhones zal gaan, haak ik wellicht maar af. Begrijp heel goed dan een nieuwe iPhone belangrijk is, maar het is er echt wel een beetje over telkens die berichten. Spaar dat wat op en kom met één concreet bericht voor diverse info bij elkaar.

 • Profielfoto
  DBLCreations

  Sinds ze de goud/wit hebben zit ik al te wachten op een koper/zwart variant. Lijkt me erg chique! Kom maar door!

  Jep, volledig mee eens!

  @Edwin, mag ik ook komen kijken? Ik zal chips en drank meenemen…:P

  Ik vraag me eigenlijk af wie van jullie deze iPhone Edition zal kopen.

  Ik zelf ga hem kopen. Waarschijnlijk de 256GB variant

  Ik vind dat koper eigenlijk nog wel meevallen. Maar we zullen moeten afwachten tot 12 September om dat beter te kunnen beoordelen.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Als OMT alleen maar meer over geruchten, roddels, vage video’s ivm iPhones zal gaan, haak ik wellicht maar af.

  .
  Ik denk dat dit te maken heeft met het feit dat Raymon met vakantie is. Imre zal wel niet zo heel erg op de hoogte zijn over welke nieuws je wel en niet moet brengen op OMT dus vandaar alleen maar Apple roddels op dit moment.

  Zodra Raymon terug is zal je denk ik weer de berichten over Pixelmator Pro en dat soort dingen zien.

 • Profielfoto
  Anoniem ex-lid

  Nee @Shmoo & @wacon dit heeft te maken met de commerciële belangen.
  het nu.nl concept. Hoe meer artikelen, des te meer advertentie inkomsten.
  De inhoud ervan, dat boeit niet.

 • Profielfoto
  queenfan

  Wil alleen weten hoe snel het uitkomt in Nederland en de prijs, daarnaast de Apple TV 5 met 4K en HDR.