Imre
Imre Geruchten 5 september 2017
Leestijd: 1 minuut

Gerucht: ‘Foto’s tonen simkaarttray koperen iPhone 8’

Er zijn nieuwe foto’s gelekt met betrekking tot de iPhone 8. Dit keer zijn het onder meer afbeeldingen van de simkaarttray van de koperkleurige iPhone 8. De verwachting is dat Apple zijn premium model ook in deze kleur gaat uitbrengen.

De foto’s komen van het Twitteraccount van Benjamin Geskin, die vaker iPhone 8-info deelt. Door zijn foto’s krijgen we een beter beeld van de nieuwe koperen iPhone 8.

Zwarte, zilveren en koperen iPhone 8

De foto’s tonen simkaarttrays in twee verschillende kleuren: zilver en koper, door Geskin blush gold genoemd. Geskin noemt ook een zwarte variant, maar laat deze niet zien. Dat zou zelfs kunnen betekenen dat Apple de meest premium iPhone in slechts deze drie kleuren uitbrengt. Een dergelijke voorspelling werd in augustus al gedaan door de bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo.

Naar verluidt is ook het kleurenpalet van de iPhone 7s en 7s Plus beperkt. Eerdere geruchten suggereren dat ook die iPhones maar in drie kleuren uitkomen. In dit geval zijn dat zwart, goud en zilver. Waarom Apple bijvoorbeeld de roségouden kleur en verschillende varianten zwart laat vallen, is niet duidelijk.

Helaas is het ondanks de foto’s nog altijd moeilijk om te weten hoe de kleur er in alle lichtomstandigheden uitziet. Over een week horen en zien we echter meer, want dan is het Apple-event in het Steve Jobs Theater in Cupertino. Apple rust het basismodel van de iPhone 8 waarschijnlijk uit met 64GB opslagruimte. Dat model kost volgens verschillende bronnen 999 dollar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Gerucht: ‘Foto’s tonen simkaarttray koperen iPhone 8’
Sluiten