Imre
Imre Nieuws 6 september 2017

Video: Drone toont beelden Steve Jobs Theater

Er is een dronevideo geüpload van het Apple Park. De video toont dat het Steve Jobs Theater bijna af is en dat Apple eigenlijk alleen nog de puntjes op de i hoeft te zetten wat betreft zijn nieuwe locatie in Cupertino.

Het aankomende Apple-event van 12 september vindt plaats in het Steve Jobs Theater. Hij speelde een belangrijke rol in het ontwerpen van het nieuwe Applepark voor zijn dood in 2011.

Video Steve Jobs Theater

De video toont beelden van het nieuwe Apple Park van zowel binnen als buiten het hoofdgebouw. Het Steve Jobs Theater zelf is een glazen cilinder van ongeveer zes meter hoog dat omringd wordt door groen en natuur. Het gebouw heeft het grootste vrijstaande koolstofvezel dak van de wereld. Het ondergrondse auditorium in het gebouw kan plaats bieden aan 1000 mensen.

Zoals gezegd wordt het Steve Jobs Theater voor het eerst in gebruik genomen met het Apple-event van 12 september. Daar worden naar verluidt veel nieuwe producten aangekondigd. Apple kondigt bijvoorbeeld drie nieuwe telefoons aan: de iPhone 7s, 7s Plus en de iPhone 8/iPhone X. Ook de nieuwe Apple Watch 3 een nieuwe Apple TV die overweg kan met de 4K-resolutie staan volgens de geruchten op het programma.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Drone toont beelden Steve Jobs Theater
Sluiten