Video: Drone toont beelden Steve Jobs Theater

Door: Imre - 7 reacties

Er is een dronevideo geüpload van het Apple Park. De video toont dat het Steve Jobs Theater bijna af is en dat Apple eigenlijk alleen nog de puntjes op de i hoeft te zetten wat betreft zijn nieuwe locatie in Cupertino.

Het aankomende Apple-event van 12 september vindt plaats in het Steve Jobs Theater. Hij speelde een belangrijke rol in het ontwerpen van het nieuwe Applepark voor zijn dood in 2011.

Video Steve Jobs Theater

De video toont beelden van het nieuwe Apple Park van zowel binnen als buiten het hoofdgebouw. Het Steve Jobs Theater zelf is een glazen cilinder van ongeveer zes meter hoog dat omringd wordt door groen en natuur. Het gebouw heeft het grootste vrijstaande koolstofvezel dak van de wereld. Het ondergrondse auditorium in het gebouw kan plaats bieden aan 1000 mensen.

Zoals gezegd wordt het Steve Jobs Theater voor het eerst in gebruik genomen met het Apple-event van 12 september. Daar worden naar verluidt veel nieuwe producten aangekondigd. Apple kondigt bijvoorbeeld drie nieuwe telefoons aan: de iPhone 7s, 7s Plus en de iPhone 8/iPhone X. Ook de nieuwe Apple Watch 3 een nieuwe Apple TV die overweg kan met de 4K-resolutie staan volgens de geruchten op het programma.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  KarelWillem

  …een glazen cilinder van ongeveer zes meter

  .
  ??? Zestien, zestig, zesentwintig… maar toch geen zes?

 • Profielfoto
  macqintosh

  Inderdaad, 6 meter hoog wellicht maar doorsnede lijkt me zo’n 32m met de natte vinger.

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Oh ja, zes meter hoog kan natuurlijk ook. .:)

 • Profielfoto
  macqintosh

  Ff opgezocht 27ft hoog en 155ft doorsnee. 8,2m hoog en 47,2m doorsnee dus.

 • Profielfoto
  .

  Het vertalen lukt zelfs niet meer op een nette manier, natuurlijk is het 6 meter hoog. Staat ook duidelijk in het origineel artikel dat van macromors en 9to5mac afkomstig is.

  Komop OMT, dit is geen journalisme meer. Vertel na het lezen van het artikel je eigen verhaal ipv lam te vertalen… pfffff

  En wederom geen bronvermelding. Makkelijk klikschrapen zo.

 • Profielfoto
  KarelWillem
 • Profielfoto
  macqintosh

  Jup, die 8,2m is incl dak