Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 7 september 2017

Beats Studio 3: enorme accu en verbeterde ruisonderdrukking

Apple-dochter Beats heeft de Beats Studio 3 Wireless onthuld. Deze nieuwe hoofdtelefoon ziet er aan de buitenkant bekend uit, maar heeft aan de binnenkant een groot aantal vernieuwingen. Zo is er verbeterde ruisonderdrukking en een langere accuduur.

Net als de AirPods beschikt de Beats Studio 3 Wireless over Apple’s eigen W1-chip. Die maakt het koppelen met Apple-apparaten zoals een iPhone, iPad of Mac erg simpel en zorgt voor een stabiele verbinding.

Pure Adaptive Noise Canceling

Een van de nieuwe functies is dynamische ruisonderdrukking. De Studio 3 heeft twee microfoons die omgevingsgeluid registeren en achtergrondgeluid wegfilteren. De hoofdtelefoon valt volledig over het oor, waardoor het omgevingsgeluid sterk beperkt wordt. Beats gebruikt een nieuwe techniek genaamd Pure Adaptive Noise Canceling. Deze vergelijkt de door de ruisonderdrukking aangepaste muziek constant met het originele signaal en past tonen die misvormd worden aan.

Beats Studio 3 Black Friday
Klik/tap voor groter.

Nieuwe kleuren, enorme accu

Wat verder opvalt is de sterk verbeterde accuduur. De Beats Studio 2 ging 12 uur op accu mee, de Studio 3 maar liefst 22 uur. Wanneer de ruisonderdrukking uitgeschakeld wordt, kan zelfs 40 uur naar muziek geluisterd worden. De snellaadfunctie zorgt dat de hoofdtelefoon na 10 minuten laden weer 3 uur gebruikt kan worden. Opladen gaat via een Micro-USB-aansluiting. Wat ons betreft een vreemde keuze, omdat alle andere Apple-apparaten via Lightning laden.

De Beats-logo’s aan de buitenkant dienen ook als knoppen. Het is mogelijk om muziek te bedienen, het volume aan te passen, gesprekken te beantwoorden en Siri op te roepen.

Klik/tap voor groter

Beschikbaar in zes kleuren

De Studio 3 Wireless is vanaf oktober leverbaar in grijs, rose, zwart, wit, blauw en rood. De Amerikaanse prijs is 350 dollar. Dat komt waarschijnlijk neer op € 379 in Nederland en België.

https://www.youtube.com/watch?v=ERuONiY5Gz0

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beats Studio 3: enorme accu en verbeterde ruisonderdrukking
Sluiten