Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 29 september 2017

Apple Sim: Truphone start met Nederlandse iPad-databundels

Er is een nieuwe aanbieder op de virtuele Apple Sim die in iedere iPad Pro geïntegreerd is. De virtuele provider Truphone komt met 4G-bundels die in Nederland en 44 andere landen geldig zijn. De abonnementen zijn direct vanaf de iPad te activeren.

Truphone gebruikt het KPN-netwerk en heeft bundels van 500MB, 1GB en 3GB die een maand geldig zijn. Als introductieaanbod krijgen nieuwe klanten 100 MB data om te proberen, zonder verdere verplichtingen. 

Virtuele simkaart

De Apple Sim in iPad Pro stelt je in staat om direct abonnementen bij providers af te sluiten. Omdat het een virtuele simkaart is, is van aanbieder wisselen een fluitje van een cent. De Apple Sim is ingebouwd in iPad Pro 10,5-inch, iPad Pro 12,9-inch (tweede generatie) en iPad Pro 9,7-inch. Voor de iPad 5e generatie, iPad Pro 12,9-inch (eerste generatie), iPad mini 4 en iPad Air 2 zijn ook losse Apple Simkaarten te verkrijgen.

De Apple Sim is op iPads met 4G te vinden onder InstellingenMobiele data – Klik/tap voor groter.

Truphone 4G alleen voor iPad

De virtuele simkaart zit alleen in de iPad en niet in de iPhone. De providerkeuze is ook nog erg beperkt, want tot vandaag konden Nederlands maar voor één aanbieder kiezen: GigSky. Die richt zich vooral op reizigers die bundels voor een bepaald werelddeel af willen sluiten. De bundels van Truphone werken in Europa, de VS, Hongkong en Australië. Het gaat om prepaid bundels die een maand geldig zijn en niet automatisch verlengd worden.


Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Sim: Truphone start met Nederlandse iPad-databundels
Sluiten