Imre
Imre Nieuws 1 september 2017

Apple-event aangekondigd: 12 september “bij Apple thuis”

Apple heeft zijn jaarlijkse Apple-evenement aangekondigd. In de uitnodiging die de media hebben ontvangen, staat dat het Apple-event 12 september “bij Apple thuis” in Cupertino plaatsvindt.

Daaronder verduidelijkt het bedrijf: “Vergezel ons alstublieft bij het eerste evenement ooit in het Steve Jobs Theater in Cupertino.” Dat Theater staat op Apples hoofdkwartiercampus.

Apple-event 12 september in Steve Jobs Theater

Hiermee maakt Apple dus onder meer bekend dat het Apple-event 12 september plaatsvindt, iets wat al veel voorspeld werd. Ook de locatie was al bijna zeker. Het enige wat een aankondiging in het Steve Jobs Theater nog zou kunnen verhinderen, was het bouwschema van het complex.

Apple-event 12 september

De verwachting is dat Apple ook dit jaar weer een flink aantal Apple-producten gaat aankondigen. De belangrijkste zijn voor velen de iPhones. Dit jaar gaat Apple er maar liefst drie onthullen: de iPhone 7s en 7s Plus als upgrades voor de iPhone 7 en de iPhone 8. Die laatste wordt speciaal ter gelegenheid van de tiende verjaardag van de iPhone gemaakt. Hij heeft onder meer een randloos OLED-display en draadloos opladen, hoewel dat niet heel snel kan.

Verder komt hoogstwaarschijnlijk ook de nieuwe Apple Watch 3. Deze krijgt volgens Ming-Chi Kuo 4G, maar kan volgens de analist niet standalone bellen. Daarnaast wordt ook een nieuwe Apple TV verwacht, die met de nieuwe 4K-resolutie overweg kan. Ook zouden we nieuwe informatie over de iMac Pro en Homepod kunnen krijgen en is het goed mogelijk dat een aantal besturingssystemen, zoals iOS 11 en watchOS 4, uit hun bèta-fases worden gehaald en beschikbaar komen voor het grote publiek.

Via Macrumors

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple-event aangekondigd: 12 september “bij Apple thuis”
Sluiten