Imre
Imre Nieuws 10 augustus 2017

Met Wakeout begin je je morgen met een workout in bed

Uiteraard heeft je iPhone ook een wekker-app, maar deze is eigenlijk wat saai. Het wordt leuker als je wekker iets extra’s kan. Wakeout bijvoorbeeld, de app die je je dag fit laat beginnen met een workout in bed.

Wakeout is sinds een paar dagen beschikbaar voor iPhones en iPads met iOS 10 of hoger. De app geeft je een aantal oefeningen die in en rondom het bed kan doen. Om stabiel te blijven gebruik je je kussen als gewicht.

Wakeout: binnen drie minuten klaar voor de dag

De beschrijving van de app vertelt dat elke workout je maar drie minuten kost. Vervolgens zou je genoeg energie hebben om de rest van je dag door te komen. Bovendien kun je de oefeningen volgens de ontwikkelaars zelfs in je pyjama doen, dus ook voor de snoozers onder ons kan deze app aantrekkelijk zijn.

Wakeout
De Bed Climbers. Klik/tap voor groter.

Drie oefeningen die de ontwikkelaar laat zien op de productpagina zijn de Pillow Situps, Bed Climbers en Pillow Squats. Bij die eerste twee kun je in bed blijven: voor Pillow Situps doe je situps terwijl je een kussen boven je borst houdt. Bij de Bed Climbers maak je een herhaaldelijke klimbeweging op je bed. De Pillow Squats doe je door met een kussen in je nek door je benen te gaan. Daarvoor moet je wel uit je nest komen.

De app is gratis, maar biedt ook een betaald abonnement. Betalende abonnees krijgen toegang tot meer dan 65 oefeningen en de mogelijkheid om langer dan drie minuten door te gaan. Mocht je een echt zware slaper zijn, dan is het misschien raadzaam om Sleep if U can te checken.

via iCulture

Reageer op artikel:
Met Wakeout begin je je morgen met een workout in bed
Sluiten