Imre
Imre Nieuws 15 augustus 2017

‘Video’s productie iPhone 8 gelekt’

Apples producenten hebben vaak bijzonder strenge veiligheidsmaatregelen wat betreft het geheimhouden van het productieproces van de iPhone. Nu lijkt er echter toch wat uitgelekt. Een Youtuber heeft namelijk beelden van de iPhone 8-productie gelekt.

De video’s zouden uit een fabriek in China komen waar het nieuwe vlaggenschip van Apple geproduceerd wordt. De beelden verschenen eerst op Weibo en zijn daarna door TechTastic op Youtube gezet.

Video’s productie iPhone 8

Het gaat om een tweetal video’s. Beide zijn kort en niet erg scherp, dus het is niet erg goed te zien wat de medewerkers aan het doen zijn en of het om de echte iPhone 8 gaat. Het kan hier ook gaan om de dummy’s die we de laatste tijd veel gezien hebben.

In de eerste video maken de fabriekswerkers de achterkant van wat op een iPhone 8 lijkt schoon. Hierop is te zien dat de iPhones in dit filmpje een verticale dubbele camera hebben, wat in lijn is met de eerdere geruchten.

In de tweede video zien we dat de iPhone 8-modellen in een soort metalen rek worden geschoven. Deze clip is maar acht seconden lang, dus het is moeilijk uit te maken wat hier de bedoeling van is.

‘Productie iPhone 8 gaat in vierde kwartaal goed lopen’

Ming-Chi Kuo voorspelde eerder dat Apple zijn nieuwe iPhones, ook de iPhone 8, in september van dit jaar gaat onthullen. Hij verwacht echter ook dat de productie van de iPhone 8 pas in het vierde kwartaal van 2017 goed gaat lopen. Daardoor zal er volgens hem minstens tot 2018 een fiks tekort aan de smartphone van Apple zijn.

Bron: Techtastic

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Video’s productie iPhone 8 gelekt’
Sluiten