Imre
Imre Nieuws 24 augustus 2017

Niantic introduceert meer dan 100 nieuwe Pokémon in Pokémon Go

Goed nieuws voor iedereen die graag Pokémon Go speelt. Niantic Labs gaat ook de derde generatie Pokémon aan Pokémon Go toevoegen. Dat blijkt uit de code van de nieuwste APK van het mobiele Pokémon-spel.

In de code zijn verwijzingen gevonden naar 135 nieuwe beestjes van 73 verschillende evolutionaire families gevonden. Dit zijn hoogstwaarschijnlijk de Pokémon uit de derde generatie.

135 nieuwe, derde generatie Pokémon

De derde generatie Pokémon bestaat uit Pokémon nummer 252 tot 386, van Treecko tot Deoxys. Het duurt overigens waarschijnlijk nog wel een tijdje voordat de nieuwe monsters ook in het spel verschijnen. De nieuwe Pokémon hebben namelijk ook unieke aanvallen en kreten. Die heeft de ontwikkelaar nog niet toegevoegd.

Derde generatie Pokémon

In Pokémon Go was oorspronkelijk alleen de eerste generatie te vangen. Daar is later de tweede bijgekomen en binnenkort kunnen we dus ook met de derde aan de slag. Onlangs maakte Niantic ook legendarische Pokémon beschikbaar.

Andere toevoegingen

Overigens zijn de nieuwe Pokémon niet de enige toevoeging in de nieuwe versie van Pokémon Go. Er zijn ook verwijzingen gevonden naar andere nieuwe functies. Zo lijkt er binnenkort een Super Incubator te komen. Deze moet je eieren sneller laten uitkomen dan de reguliere Incubators. Ook zouden shiny Pokémon een nieuwe animatie krijgen, kun je de movesets van Pokémon doorzoeken en wordt de game klaargestoomd voor de aangekondigde exclusieve raids.

Niantic probeert de Pokémon-hype nieuw leven in te blazen, om nog optimaal te kunnen profiteren van de warmere maanden. Zo organiseerde de ontwikkelaar meerdere Pokémon Go fests. Maar na een fiasco in Chicago besloot Niantic onder meer het fest in Nederland af te gelasten.

Bron: Silph Road

Reageer op artikel:
Niantic introduceert meer dan 100 nieuwe Pokémon in Pokémon Go
Sluiten