Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 1 augustus 2017

Philips Hue nu met timers en slimme routines

De Woning-app van iOS wordt steeds beter en als iPhone-gebruiker heb je steeds minder reden om apps van fabrikanten zelf te gebruiken. Toch is het de moeite om de Philips Hue-app weer eens te openen en nieuwe functies te ontdekken.

In de laatste update zijn onder andere timers en slimme routines toegevoegd. Zo kunnen Hue-lampen gebruikt worden als eierwekker tijdens het koken. Daarnaast voegt Philips aanwezigheidssimulatie toe.

Aanwezigheidssimulatie met Philips Hue

Ga je op vakantie? Om gespuis buiten de deur te houden, is het raadzaam te doen alsof je thuis bent. Philips maakt dit met een nieuwe routine in de Hue-app erg makkelijk. Je kunt lampen op willekeurige tijdstippen aan en uit laten gaan. Bij het toevoegen van een routine kies je voor Andere Routines en zet daarna Willekeurige tijden aan. Daarna kun je lampen tussen bijvoorbeeld 09:00 en 23:00 uur willekeurig in en uit laten schakelen.

https://www.youtube.com/watch?v=6LVVB2M6_v8

Lampen als timer

Een geinige, maar misschien niet hele nuttige toevoeging is de mogelijkheid om je lampen als timer te gebruiken. Als de timer is afgelopen, gaan de lampen in één of meerdere kamers knipperen. Leuk als kookwekker of om kinderen en huisgenoten iets duidelijk te maken.

https://www.youtube.com/watch?v=N7mp1BVF9xI

Reageer op artikel:
Philips Hue nu met timers en slimme routines
Sluiten