Imre
Imre Geruchten 28 augustus 2017
Leestijd: 2 minuten

‘Nieuwe onderdelen iPhone 8 verschijnen’

Er zijn vermeende onderdelen van de iPhone 8 verschenen. De bekende techreporter Benjamin Geskin heeft op Twitter nieuwe foto’s van zowel het moederbord als het scherm van de premium iPhone gedeeld.

Er is geen manier om te checken of deze onderdelen ook echt zijn. De onderdelen zijn wel in lijn met een aantal geruchten die we gehoord hebben, dus het zou goed kunnen dat ze echt zijn.

Onderdelen iPhone 8: moederbord L-vormig

Zo is het moederbord dat Geskin heeft gedeeld L-vormig. Eerdere iPhones hadden een rechthoekig bord, maar Apple zou het bij de iPhone 8 anders willen aanpakken. Een kleiner moederbord betekent namelijk meer plaats. En meer plaats betekent een grotere batterij.

De chipset die Apple zou gaan gebruiken, is nog niet te zien. Het is waarschijnlijk dat Apple zowel de iPhone 7s en iPhone 7s Plus als de iPhone 8 voorziet van een A11-chip.

Onderdelen iPhone 8: randloos scherm

Ook het beeldscherm is op het Twitter-account van Geskin te zien. En dat is, wederom in lijn met alle geruchten, randloos. Geskin vertelt erbij dat de schermen op de Chinese zwarte markt te koop zijn voor ongeveer 5000 dollar. Volgens alle geruchten is dat display 5,8 inch groot en maakt het gebruik van OLED-technologie. Eerder lekte al een beeldscherm van de iPhone 8 uit dat ook randloos is.

Eerder lekte Geskin ook al het moederbord en scherm van de iPhone 7s. Het scherm was niet randloos en leek op dat van de iPhone 7. In tegenstelling tot het hierboven getoonde moederbord was op dat het vermeende bord van de iPhone 7s wél een A11-chip te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
‘Nieuwe onderdelen iPhone 8 verschijnen’
Sluiten