‘Nieuwe iPhones komen allemaal in september uit’

13 reacties

Lang dachten we dat Apple de iPhone 8 later uit zou brengen dan de iPhone 7s en 7s Plus. Volgens Ming-Chi Kuo klopt deze informatie echter niet. De analist van KGI Securities beweert dat alle nieuwe iPhones in september onthuld worden.

Volgens informatie van Kuo begint Apple de tests van de iPhone 7s, 7s Plus en iPhone 8 medio augustus. De toestellen worden in september gelijktijdig onthuld. De iPhone 8 werd aanvankelijk pas in oktober verwacht.

iPhone 8 nog altijd moeilijk leverbaar

Desondanks zal de iPhone 8 waarschijnlijk nog altijd beperkt verkrijgbaar zijn. Volgens Kuo zal Apple in het derde kwartaal van 2017 slechts 2 tot 4 miljoen exemplaren van de nieuwe iPhone 8 verkopen. De productie van de zogenaamde ‘OLED-iPhone’ zal naar verluidt pas in het vierde kwartaal van 2017 goed gaan draaien. En door de verwachte hoge vraag naar de nieuwe smartphone van Apple, voorspelt Kuo dat Apple tot begin 2018 kampt met leveringsproblemen.

iPhones in september
Een render van de iPhone 8. Klik/tap voor groter.

Ook voorspelt Kuo dat Apple de iPhones in september onthult in drie kleuren. De iPhone 7s, 7s Plus en 8 zijn volgens hem alleen te krijgen in zwart, goud en roze. Dat is een stapje achteruit ten opzichte van de iPhone 7. Die was niet alleen in roze en goud te krijgen, maar ook in twee verschillende kleuren zwart en zilver en sinds maart ook in het rood. Deze stap doet Apple naar verluidt omdat ze geen tijd meer hebben om voor de onthulling nog verschillende zwarte varianten te maken. Op de foto hieronder is te zien hoe de kleuren van de iPhone 8 er waarschijnlijk uit gaan zien. De roze finish lijkt wat meer brons, terwijl de gouden afwerking ook wat meer zilver lijkt dan de gouden iPhone 7.

iphone-8-new-color-2
Klik/tap voor groter.

(Via: Macrumors en Macdailynews)

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  html-junky

  Scherpe voorspelling dat ze moeilijk leverbaar zullen zijn

 • Profielfoto
  koekiewous

  SE2?

 • Profielfoto
  ArMac

  Mooie marketing weer. Maak een product schaars en de vraag zal stijgen.

 • Profielfoto
  Melle

  Naam voor de iPhone 8 – “iPhone O” – van Oled. Klinkt wel
  Fijn. iPhone O.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Alleen zwart, goud en roze? En geen zilver-wit? Daar geloof ik niks van. Veel mensen hebben liever zilver-wit. Ook zijn er volgens mij geen drie zwartvarianten bij de iPhone 7, maar twee: mat zwart en glimmend Jet Black.

 • Profielfoto
  steveb

  Ik denk dat hij in september beperkt wordt tot developpers. Zodat apps geperfectioneerd kunnen worden. Om in maart als volwaardige iPhone pro voor gesteld te worden met iPhone SE (en iPad SE als vervanger voor iPad mini)

  Maar wat is er gebeurd met de ceramische iPhone?

 • Profielfoto
  RoyB

  @steveb

  Hoe kun je nou een Pro gebruiker zijn van een iPhone? Ik verwacht niet dat er een iPhone met MacOS op de markt komt

 • Profielfoto
  Koezel

  Naam voor de iPhone 8 – “iPhone O” – van Oled. Klinkt wel
  Fijn. iPhone O.

  Klinkt als Ivanhoe

 • Profielfoto
  Antaeus

  Klopt ook niet! iPhone komt in zwart, goud en zilver, waarbij goud iets meer brons lijkt!
  Maar wel met zwarte voorkant!!!

 • Profielfoto
  DBLCreations

  Ik denk dat hij in september beperkt wordt tot developpers. Zodat apps geperfectioneerd kunnen worden. Om in maart als volwaardige iPhone pro voor gesteld te worden met iPhone SE (en iPad SE als vervanger voor iPad mini)

  Maar wat is er gebeurd met de ceramische iPhone?

  Ik zal het nog eens zeggen: De iPad SE is de iPad die nu verkocht wordt. Ze gaan de iPad mini niet vervangen voor SE. Hoe het nu is, is het veel simpeler.

 • Profielfoto
  Barika Cala Saidah

  @steveb, ik begrijp geen snars van je denklijn.

  @Roybakker1999 ik begrijp nog minder snarsen van jouw redenering.

  @Antaeus, ga Ming-Chi Kuo alsjeblieft niet tegenspreken.

  @DBLCreations, dat noem ik nou eens een fatsoenlijke redenering/denklijn!

 • Profielfoto
  xaddict

  Ik zou het erg zonde vinden als het zilver wit zou verdwijnen maar deels begrijp ik het wel.

  Als zo ongeveer de hele voorkant scherm is, dan voegt een witte rand meer contrast toe dus kun je dat beter niet doen. Alleen de achterkant heeft dan jog een kleur en die valt weg door het hoesje in veel gevallen.

  Dus dan is de hoop dat Apple die prachtige siliconen hoesjes die ze momenteel maken blijven maken om wat kleur toe te voegen aan je telefoon.

  Mochten ze in de toekomst een telefoon maken waarvan de vollédige voorkant een scherm is dan zou het OS de kleur kunnen bepalen.

 • Profielfoto
  Dydefox

  Ik heb een iPhone, Oh? Als in: verras jezelf.