Imre
Imre Nieuws 9 augustus 2017
Leestijd: 2 minuten

‘Nieuwe iPhones komen allemaal in september uit’

Lang dachten we dat Apple de iPhone 8 later uit zou brengen dan de iPhone 7s en 7s Plus. Volgens Ming-Chi Kuo klopt deze informatie echter niet. De analist van KGI Securities beweert dat alle nieuwe iPhones in september onthuld worden.

Volgens informatie van Kuo begint Apple de tests van de iPhone 7s, 7s Plus en iPhone 8 medio augustus. De toestellen worden in september gelijktijdig onthuld. De iPhone 8 werd aanvankelijk pas in oktober verwacht.

iPhone 8 nog altijd moeilijk leverbaar

Desondanks zal de iPhone 8 waarschijnlijk nog altijd beperkt verkrijgbaar zijn. Volgens Kuo zal Apple in het derde kwartaal van 2017 slechts 2 tot 4 miljoen exemplaren van de nieuwe iPhone 8 verkopen. De productie van de zogenaamde ‘OLED-iPhone’ zal naar verluidt pas in het vierde kwartaal van 2017 goed gaan draaien. En door de verwachte hoge vraag naar de nieuwe smartphone van Apple, voorspelt Kuo dat Apple tot begin 2018 kampt met leveringsproblemen.

iPhones in september
Een render van de iPhone 8. Klik/tap voor groter.

Ook voorspelt Kuo dat Apple de iPhones in september onthult in drie kleuren. De iPhone 7s, 7s Plus en 8 zijn volgens hem alleen te krijgen in zwart, goud en roze. Dat is een stapje achteruit ten opzichte van de iPhone 7. Die was niet alleen in roze en goud te krijgen, maar ook in twee verschillende kleuren zwart en zilver en sinds maart ook in het rood. Deze stap doet Apple naar verluidt omdat ze geen tijd meer hebben om voor de onthulling nog verschillende zwarte varianten te maken. Op de foto hieronder is te zien hoe de kleuren van de iPhone 8 er waarschijnlijk uit gaan zien. De roze finish lijkt wat meer brons, terwijl de gouden afwerking ook wat meer zilver lijkt dan de gouden iPhone 7.

Klik/tap voor groter.

(Via: Macrumors en Macdailynews)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Nieuwe iPhones komen allemaal in september uit’
Sluiten