Imre
Imre Nieuws 25 augustus 2017

‘Moederbord en beeldscherm iPhone 7s verschenen’

Vrijwel al het iPhonenieuws gaat de laatste tijd over de iPhone 8 en het randloze display. Maar Apple lanceert in september naar verluidt naast de iPhone 8 ook de iPhone 7s (Plus). Nu zijn ook het moederbord en het beeldscherm van de iPhone 7s uitgelekt.

Reporter Benjamin Geskin heeft foto’s van het moederbord gelekt. Als we de foto’s mogen geloven, krijgt de iPhone 7s net als de iPhone 8 de A11-chip. Fabrikanten zijn al bezig met de productie om aan de vraag te voldoen.

Beeldscherm iPhone 7s

Op Slashleaks is op zijn beurt ook een foto van wat naar verluidt het scherm van de iPhone 7s is uitgelekt. We houden hier nog wel een slag om de arm, omdat het ook mogelijk is dat het hier om het display van de ‘gewone’ iPhone 7 gaat. De voorkant lijkt in ieder geval erg veel op die van de iPhone 7. Of het hier om een OLED-scherm gaat, is niet duidelijk. Het lijkt echter waarschijnlijk dat voorlopig alleen de iPhone 8 een OLED-display krijgt.

Het is nog niet duidelijk of Apple de iPhone 7 en 7 Plus na de lancering in zijn assortiment houdt. De Amerikaanse producent kan er ook voor kiezen om de iPhone 7s en 7s Plus als vervangers te presenteren en de iPhone 8 als topmodel in de markt te zetten.

iPhone 7s

Bron: SlashLeaks en Benjamin Geskin via iCulture

Reageer op artikel:
‘Moederbord en beeldscherm iPhone 7s verschenen’
Sluiten