Imre
Imre Geruchten 28 augustus 2017
Leestijd: 1 minuut

‘Apple onthult iPhone 8 op 12 september in Steve Jobs Theater’

We zijn inmiddels dichtbij de lancering van een aantal nieuwe Appleproducten. Het is echter niet bekend waar Apple zijn producten gaat onthullen. Afgelopen twee jaar deed het bedrijf dat in het Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco, maar dit jaar lijkt de locatie anders.

Volgens de Wall Street Journal gaat Apple het Steve Jobs Theater gebruiken voor zijn evenement in september. De krant houdt nog wel een slag om de arm, omdat het gebouw nog niet af is.

Steve Jobs Theater

De krant schrijft: “Bronnen dichtbij Apple vertellen dat het bedrijf het Steve Jobs Theater op zijn nieuwe hoofdkwartiercampus wil gebruiken. Dat hoofdkwartier is echter nog niet af en het rooster van de bouw kan de datum of locatie van het evenement doen veranderen, volgens die bronnen.”

Op het evenement gaat Apple zoals gezegd waarschijnlijk een flink aantal producten aankondigen ten eerste de nieuwe iPhones. Het gerucht gaat dat Apple een ‘standaard’ iPhone 7s en 7s Plus gaat uitbrengen, met een scherm dat op dat van de iPhone 7 lijkt. De premium iPhone 8 (of iPhone Edition, inmiddels doen al veel namen de ronde) zou voorzien zijn van een randloos display.

iPhones in september
Een render van de iPhone 8. Klik/tap voor groter.

Apple Watch, Apple TV, nieuwe besturingssystemen

Andere verwachte productaankondigingen zijn die van de nieuwe Apple Watch 3 en een nieuwe Apple TV met 4K-videostreamingmogelijkheden. Ook een aantal nieuwe besturingssystemen maken waarschijnlijk hun debuut, zoals iOS 11, macOS High Sierra, watchOS 4 en tvOS 11.

Apple houdt al vijf jaar op rij, sinds de aankondiging van de iPhone 5, een groot evenement in september. Dit jaar valt het evenement volgens de Wall Street Journal op 12 september. Dat is een datum die ook de Franse website Mac4Ever al voorspelde.

Bron: Wall Street Journal via Macrumors

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
‘Apple onthult iPhone 8 op 12 september in Steve Jobs Theater’
Sluiten