Imre
Imre Nieuws 12 augustus 2017

Flitsmeister introduceert pechhulp on demand: flexibele pechhulp

De app Flitsmeister heeft een nieuwe functie geïntroduceerd. Met de pechhulp on demand-functie kunnen gebruikers meteen hulp inroepen als hun auto het begeeft. Zo hoef je geen ‘abonnement’ af te sluiten en betaal je alleen als je pech hebt.

Flitsmeister staat beter bekend als de app die je voor flitsers en andere snelheidscontroles waarschuwt. Voor de nieuwe functie wordt samengewerkt met Allsecur, dat al langer pechhulp op aanvraag aanbiedt.

Abonnement of pechhulp on demand?

Pechhulp on demand breekt enigszins met het huidige verzekeringssysteem. Daarin verzeker je je voor een vast bedrag tegen pech. Bij de ANWB betaal je bijvoorbeeld 57 euro voor een instappakket. Vervolgens betaal je dan geen sleep- of voorrijkosten. Alleen de onderdelen die de monteur moet vervangen, komen voor jouw rekening.

Pechhulp on demand is flexibeler. In plaats van een jaarlijks bedrag, betaal je alleen als je ook pech krijgt. Je betaalt met de nieuwe functie van de Flitsmeister-app 65 euro voor het opladen van een lege accu, 90 euro voor een kleine reparatie of 120 euro als je auto op transport moet.

Pechhulp on demand

Of het loont om pechhulp on demand of een pakket te nemen, hangt dus vooral van jouw persoonlijke ervaringen af. Ben jij iemand die jarenlang nooit langs de weg komt te staan, dan is de functie van Flitsmeister de betere keuze. Sta jij meerdere keren per jaar met pech langs de weg, dan blijft een ‘abonnement’ de beste keuze. De Flitsmeister-app werkt overigens niet alleen op je iPhone, maar ook op je Apple Watch.

via Bright

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Flitsmeister introduceert pechhulp on demand: flexibele pechhulp
Sluiten