Imre
Imre Nieuws 29 augustus 2017

Evenement Apple zo goed als zeker op 12 september

Het is nog altijd een beetje een verrassing op precies welke dag Apple zijn evenement houdt. Zoals elk jaar valt hij ook nu in september, maar de exacte datum weten we nog niet. Alles wijst er echter op dat Apple 12 september als datum prikt.

Eerder onderzocht Mac4Ever dat de aankondiging van nieuwe Apple-producten op 12 september zou zijn. Later bevestigde de Wall Street Journal dit nieuws. Nu wijst ook TechCrunch naar deze datum.

Evenement Apple 12 september, maar…

Het lijkt dus bijna zeker dat Apple 12 september sterk de voorkeur geeft als aankondigingsdatum. De fabrikant houdt deze informatie echter verborgen, voor het geval dat zij het evenement door omstandigheden niet op 12 september kan houden. Die omstandigheden krijgen in dit geval gestalte in de bouw van het Steve Jobs Theater.

Na twee jaar het Bill Graham Civic Auditorium te hebben gebruikt, zou Apple dit jaar (de tiende verjaardag van de iPhone) het nieuwe Steve Jobs Theater op zijn hoofdkwartier willen gebruiken. Klein probleempje: het gebouw is nog niet klaar. Daarom kan een te langzame bouw nog roet in het eten gooien. TechCrunch schrijft: “Zoals met elk van Apples evenementen, kunnen dingen op het laatste moment veranderen. Maar het lijkt erop dat Apple 12 september zo goed als vast heeft gezet.”

Op 12 september wordt dus een behoorlijke hoeveelheid Apple-producten verwacht. De iPhone 7s en 7s Plus, de ‘revolutionaire’ iPhone 8, een 4K Apple TV en een aantal nieuwe besturingssystemen. Genoeg om naar uit te kijken dus. Zet 12 september maar alvast met potlood in je agenda!

Bron: TechCrunch

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Evenement Apple zo goed als zeker op 12 september
Sluiten