Evenement Apple zo goed als zeker op 12 september

9 reacties

Het is nog altijd een beetje een verrassing op precies welke dag Apple zijn evenement houdt. Zoals elk jaar valt hij ook nu in september, maar de exacte datum weten we nog niet. Alles wijst er echter op dat Apple 12 september als datum prikt.

Eerder onderzocht Mac4Ever dat de aankondiging van nieuwe Apple-producten op 12 september zou zijn. Later bevestigde de Wall Street Journal dit nieuws. Nu wijst ook TechCrunch naar deze datum.

Evenement Apple 12 september, maar…

Het lijkt dus bijna zeker dat Apple 12 september sterk de voorkeur geeft als aankondigingsdatum. De fabrikant houdt deze informatie echter verborgen, voor het geval dat zij het evenement door omstandigheden niet op 12 september kan houden. Die omstandigheden krijgen in dit geval gestalte in de bouw van het Steve Jobs Theater.

Apple 12 september

Na twee jaar het Bill Graham Civic Auditorium te hebben gebruikt, zou Apple dit jaar (de tiende verjaardag van de iPhone) het nieuwe Steve Jobs Theater op zijn hoofdkwartier willen gebruiken. Klein probleempje: het gebouw is nog niet klaar. Daarom kan een te langzame bouw nog roet in het eten gooien. TechCrunch schrijft: “Zoals met elk van Apples evenementen, kunnen dingen op het laatste moment veranderen. Maar het lijkt erop dat Apple 12 september zo goed als vast heeft gezet.”

Op 12 september wordt dus een behoorlijke hoeveelheid Apple-producten verwacht. De iPhone 7s en 7s Plus, de ‘revolutionaire’ iPhone 8, een 4K Apple TV en een aantal nieuwe besturingssystemen. Genoeg om naar uit te kijken dus. Zet 12 september maar alvast met potlood in je agenda!

Bron: TechCrunch

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  m4v3r1ck

 • Profielfoto
  Shmoo

  Laten we het hopen. 12 september vind ik prima dan is mijn mitellaweek afgelopen.

 • Profielfoto
  Barika Cala Saidah

  Sjongejonge, dan zal ik de yoga maar eens een keertje overslaan zeker…

 • Profielfoto
  Neal Bader

  denk dat de iphone 8 een One More Thing word. dat of de apple tv. denk ik

 • Profielfoto
  WiBo1953

  Voorspelling op basis van weinig substantie…
  Drie profeten die hetzelfde verwachten maakt het niet meer waarschijnlijk…
  Ik wacht rust de Apple aankondiging af… zou zomaar eens 26 sept kunnen worden…

 • Profielfoto
  marcelnijman

  Het is onderzocht door Mac4Ever, dus het zijn niet zomaar voorspellingen, maar het resultaat van nauwkeurig en betrouwbaar onderzoek! Helaas met alleen bronnen uit het verleden, en niet bijv. de agenda van Tim Koek. Maar ach, onderzoek is onderzoek, nietwaar?

 • Profielfoto
  macoky

  Mij lijkt toch dat Apple als ze vrezen dat SJ Theater niet af is
  Al ergens anders een plekje hebben gereserveerd voor het geval dat.

 • Profielfoto
  koen

  denk dat de iphone 8 een One More Thing word. dat of de apple tv. denk ik

  Denk ik niet.:lol:

 • Profielfoto
  Ne0

  zojuist bevestigd door Apple zelf:
  https://www.apple.com/apple-events/september-2017/