Imre
Imre Nieuws 9 augustus 2017

Eerste aflevering Carpool Karaoke te zien bij Apple Music

De eerste aflevering van Carpool Karaoke is vanaf vandaag te zien via Apple Music. De serie is sinds middernacht beschikbaar en de gast is in deze episode niemand minder dan Will Smith. Carpool Karaoke is na Planet of the Apps de tweede Apple Music-serie.

Carpool Karaoke is een nieuwe serie die exclusief te zien is voor abonnees van Apple Music. In deze show rijdt James Corden samen met sterren uit de muziekwereld rond en zingt (of rapt) hij karaoke.

Gettin Jiggy Wit It!

De eerste aflevering is zoals gezegd Will Smith te gast. Op Youtube is een teaser geplaatst. Daarin beginnen de twee mannen met een live-versie van Will Smith’s grootste hit Gettin’ Jiggy Wit It. Al snel krijgen ze daarin bijval van een fanfare, compleet met trompetten, trombones en trommels.

Later stelt Corden ook nog een aantal vragen aan Smith, waar de ster eigenlijk altijd met “Ah hell nah!” moet antwoorden. Bij pizza met ananas lukt hem dat echter niet. Smith: “Nu ga je gewoon wat te ver man. Pizza met ananas is best lekker.” Het antwoord van Corden laat zich raden: “Ah hell nah!”

Will Smith niet de enige grote naam

Aan het eind van de teaser wordt ook een selectie van fragmenten uit de andere afleveringen getoond. Daarin is duidelijk te zien dat Will Smith niet de enige grote naam is die op de show gaat verschijnen. Ook Ariana Grande en John Legend zullen bijvoorbeeld in de auto stappen bij Corden. De show krijgt twee afleveringen per week.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste aflevering Carpool Karaoke te zien bij Apple Music
Sluiten