Eerste aflevering Carpool Karaoke te zien bij Apple Music

13 reacties

De eerste aflevering van Carpool Karaoke is vanaf vandaag te zien via Apple Music. De serie is sinds middernacht beschikbaar en de gast is in deze episode niemand minder dan Will Smith. Carpool Karaoke is na Planet of the Apps de tweede Apple Music-serie.

Carpool Karaoke is een nieuwe serie die exclusief te zien is voor abonnees van Apple Music. In deze show rijdt James Corden samen met sterren uit de muziekwereld rond en zingt (of rapt) hij karaoke.

Gettin Jiggy Wit It!

De eerste aflevering is zoals gezegd Will Smith te gast. Op Youtube is een teaser geplaatst. Daarin beginnen de twee mannen met een live-versie van Will Smith’s grootste hit Gettin’ Jiggy Wit It. Al snel krijgen ze daarin bijval van een fanfare, compleet met trompetten, trombones en trommels.

Later stelt Corden ook nog een aantal vragen aan Smith, waar de ster eigenlijk altijd met “Ah hell nah!” moet antwoorden. Bij pizza met ananas lukt hem dat echter niet. Smith: “Nu ga je gewoon wat te ver man. Pizza met ananas is best lekker.” Het antwoord van Corden laat zich raden: “Ah hell nah!”

Will Smith niet de enige grote naam

Aan het eind van de teaser wordt ook een selectie van fragmenten uit de andere afleveringen getoond. Daarin is duidelijk te zien dat Will Smith niet de enige grote naam is die op de show gaat verschijnen. Ook Ariana Grande en John Legend zullen bijvoorbeeld in de auto stappen bij Corden. De show krijgt twee afleveringen per week.

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  UtregCity

  Leuk, zal vanavond eens gaan kijken!:cool:

 • Profielfoto
  Bman

  Heeft OMT een nieuwe redacteur?

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Een vakantie-redacteur ja.

 • Profielfoto
  Imre

  Ja, ik neem het tijdens de vakantie even over @Bman.:)

 • Profielfoto
  Bman

  Eerste artikelen zien er goed uit @Imrehimmelbauer. Je bent duidelijk een kenner!

 • Profielfoto
  EagerB0bNerd

  Het was een leuk, simpel en origineel format. James Corden haalt iemand in de auto, interviewt de gast en op gegeven moment gaat de muziek aan en zingen ze samen. Dat resulteerde in ijzersterke TV.

  Nu het gekocht is door Apple en groter dan groot moet worden wordt het allemaal heel erg Amerikaans en ingewikkeld. Toen de drumband om de hoek kwam en ze uit het dak begonnen te schreeuwen ben ik afgehaakt.

 • Profielfoto
  Imre

  @Bman Dankjewel! Ik hoop dat je tevreden over me blijft, maar feedback is uiteraard ook welkom. En dat geldt natuurlijk voor iedereen hier.:)

 • Profielfoto
  error

  Mooi, weer een extra reden om met een enorme boog om Apple Music heen te blijven lopen.

 • Profielfoto
  nieuwsgroepen

  Het verbaasd mij dat ik hier al die jaren zonder heb gekund.

 • Profielfoto
  Edwin

  Ik heb de aflevering gisteren gezien. Ik vond het leuk… maar… ik vond het wel meer gemaakt dan anders. Minder spontaan. Alsof bijna alles was ingestudeerd van tevoren. Het voelde niet natuurlijk, de conversaties… voorheen was het leuker.
  Misschien lag het aan de chemie tussen Will Smith en James ik weet het niet. Misschien dat een volgende aflevering leuker is. (En ik ben toch best een Will Smith liefhebber).

 • Profielfoto
  html-junky

  Lijkt me leuk om te zien, ben benieuwd op welke artiesten er nog meer langskomen

 • Profielfoto
  MacRay

  Zinloos

 • Profielfoto
  Twijfelaar

  Mooi, weer een extra reden om met een enorme boog om Apple Music heen te blijven lopen.

  helemaal mee eens, Apple Music, pfff… wat een bad shit