Carpool Karaoke woensdag in première, eerste rit met Will Smith

3 reacties

Na Planet of The Apps, lanceert Apple op woensdag 9 augustus een tweede eigen serie op Apple Music: Carpool Karaoke. De show waarin beroemdheden zingen en jammen tijdens een autorit wordt afgetrapt door niemand minder dan Will Smith.

De acteur en rapper maakt niet alleen een autorit met host James Corden, de twee stappen ook in een vliegtuig en er ontstaat een grote jamsessie op straat. Vanaf woensdag verschijnen wekelijks twee afleveringen.

Carpool Karaoke op Apple Music

Carpool Karaoke begon als onderdeel van de Amerikaanse Late Late Show van de Amerikaanse komiek James Corden. Apple kocht het concept vorig jaar en paste het aan. Zo wordt niet alleen gezongen, maar ook vanaf de achterbank geïmproviseerd met instrumenten. Corden zal alleen de eerste aflevering presenteren, daarna geven artiesten het stokje aan elkaar door. De serie is alleen voor abonnees van Apple Music beschikbaar.

De serie bevat naast Will Smith ook Skakira, Ariana Grande, Metallica, John Legend, Alicia Keys, Miley Cyrus met haar hele familie, en nog veel meer musici, atleten en sterren. Bijzonder is dat Linkin Park-zanger Chester Bennington in een aflevering zal verschijnen. Hij pleegde op 23 juli zelfmoord, maar werkte op 15 juli nog mee aan een opname van Carpool Karaoke. Wanneer de aflevering met Bennington beschikbaar is, is nog niet bekend. Apple heeft in totaal 16 afleveringen gemaakt.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Edwin

  Ik ben er wel bang voor dat het programma z’n glans verliest wanneer James Corden het niet meer presenteert. Ik verwacht dat de eerste aflevering het leukst zal zijn en dat het dan langzaam minder wordt.
  Maar ik laat me graag verrassen.

 • Profielfoto
  Bumba86

  Vliegtuig? Noem dat maar een helikopter;-)

 • Profielfoto
  DBLCreations

  Ik ben er wel bang voor dat het programma z’n glans verliest wanneer James Corden het niet meer presenteert. Ik verwacht dat de eerste aflevering het leukst zal zijn en dat het dan langzaam minder wordt.
  Maar ik laat me graag verrassen.

  Ben het volledig met je eens! Hoewel het nadien misschien nog wel leuk kan zijn ben ik er van overtuigd dat dit concept werkte met James Corden… hij maakte dit speciaal en ik vind het heel erg jammer dat ze het hebben over laten kopen. Vooral omdat James dit zo graag tot leven wou laten komen (heb ik in één van zijn interviews gezien), en het was zo moeilijk om echt mensen mee te laten komen, maar Stevie Wonder was als eerste enthousiast en ging mee. Toen ging de bal aan het rollen… Ik heb genoten van deze carpool karaoke’s met James. Ik kan alleen maar hopen dat het toch nog leuk wordt en we toch ook nog wat plezier kunnen beleven hieraan.