Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 4 augustus 2017

Carpool Karaoke woensdag in première, eerste rit met Will Smith

Na Planet of The Apps, lanceert Apple op woensdag 9 augustus een tweede eigen serie op Apple Music: Carpool Karaoke. De show waarin beroemdheden zingen en jammen tijdens een autorit wordt afgetrapt door niemand minder dan Will Smith.

De acteur en rapper maakt niet alleen een autorit met host James Corden, de twee stappen ook in een vliegtuig en er ontstaat een grote jamsessie op straat. Vanaf woensdag verschijnen wekelijks twee afleveringen.

Carpool Karaoke op Apple Music

Carpool Karaoke begon als onderdeel van de Amerikaanse Late Late Show van de Amerikaanse komiek James Corden. Apple kocht het concept vorig jaar en paste het aan. Zo wordt niet alleen gezongen, maar ook vanaf de achterbank geïmproviseerd met instrumenten. Corden zal alleen de eerste aflevering presenteren, daarna geven artiesten het stokje aan elkaar door. De serie is alleen voor abonnees van Apple Music beschikbaar.

De serie bevat naast Will Smith ook Skakira, Ariana Grande, Metallica, John Legend, Alicia Keys, Miley Cyrus met haar hele familie, en nog veel meer musici, atleten en sterren. Bijzonder is dat Linkin Park-zanger Chester Bennington in een aflevering zal verschijnen. Hij pleegde op 23 juli zelfmoord, maar werkte op 15 juli nog mee aan een opname van Carpool Karaoke. Wanneer de aflevering met Bennington beschikbaar is, is nog niet bekend. Apple heeft in totaal 16 afleveringen gemaakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Carpool Karaoke woensdag in première, eerste rit met Will Smith
Sluiten