Imre
Imre Geruchten 27 augustus 2017

‘Bètacode iOS 11 wijst op nieuwe workouts’

Onlangs is de zesde ontwikkelaarsbèta van iOS 11 uitgekomen. De code van iOS-bèta’s blijkt vaak ook een bron van nieuwe informatie. Eerder onthulde zij details over Apple Pay. Nu is er ook informatie gevonden over welke nieuwe workouts iOS 11 ondersteunt.

Het gaat om een aantal icoontjes die in de code lijken te staan voor de Apple Watch-app. Deze icoontjes vertegenwoordigen stuk voor stuk een nieuwe Workout in het fitnessonderdeel.

Nieuwe workouts iOS 11

Onder de nieuwe workouts is onder meer honkbal, bowlen, dansen, skiën en touwtjespringen. De nieuwste watchOS 4-bèta heeft geen van deze sporten. Daardoor zou het kunnen dat Apple deze functionaliteit achterhoudt voor zijn nieuwe Apple Watch 3, die zeer waarschijnlijk volgende maand onthuld wordt.

Ook over de Apple Watch 3 is al redelijk wat nieuws verschenen. Vooral Ming-Chi Kuo heeft veel voorspellingen gedaan over de nieuwe smartwatch van Apple. Hij denkt onder meer dat de nieuwe wearable zal werken met 4G-netwerken en dat we geen nieuw design hoeven te verwachten. Hij denkt dat Apple nog dit jaar 8,5 tot 9 miljoen van dit soort horloges zal verkopen.

Maar niet bellen

Voor wie echter standalone wil bellen met zijn Watch, heeft Kuo slecht nieuws. De analist van KGI Securities denkt dat de Apple Watch 3 namelijk niet standalone kan bellen. Om ruimte te besparen zou de Watch 3 geen gebruik maken van een fysieke simkaart. In plaats daarvan maakt de wearable van Apple volgens Kuo gebruik van eSim.

Bron: iHelp via 9To5Mac

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Bètacode iOS 11 wijst op nieuwe workouts’
Sluiten