‘Bètacode iOS 11 wijst op nieuwe workouts’

6 reacties

Onlangs is de zesde ontwikkelaarsbèta van iOS 11 uitgekomen. De code van iOS-bèta’s blijkt vaak ook een bron van nieuwe informatie. Eerder onthulde zij details over Apple Pay. Nu is er ook informatie gevonden over welke nieuwe workouts iOS 11 ondersteunt.

Het gaat om een aantal icoontjes die in de code lijken te staan voor de Apple Watch-app. Deze icoontjes vertegenwoordigen stuk voor stuk een nieuwe Workout in het fitnessonderdeel.

Nieuwe workouts iOS 11

Onder de nieuwe workouts is onder meer honkbal, bowlen, dansen, skiën en touwtjespringen. De nieuwste watchOS 4-bèta heeft geen van deze sporten. Daardoor zou het kunnen dat Apple deze functionaliteit achterhoudt voor zijn nieuwe Apple Watch 3, die zeer waarschijnlijk volgende maand onthuld wordt.

Apple Watch

Ook over de Apple Watch 3 is al redelijk wat nieuws verschenen. Vooral Ming-Chi Kuo heeft veel voorspellingen gedaan over de nieuwe smartwatch van Apple. Hij denkt onder meer dat de nieuwe wearable zal werken met 4G-netwerken en dat we geen nieuw design hoeven te verwachten. Hij denkt dat Apple nog dit jaar 8,5 tot 9 miljoen van dit soort horloges zal verkopen.

Maar niet bellen

Voor wie echter standalone wil bellen met zijn Watch, heeft Kuo slecht nieuws. De analist van KGI Securities denkt dat de Apple Watch 3 namelijk niet standalone kan bellen. Om ruimte te besparen zou de Watch 3 geen gebruik maken van een fysieke simkaart. In plaats daarvan maakt de wearable van Apple volgens Kuo gebruik van eSim.

Bron: iHelp via 9To5Mac

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Shmoo

  bowlen

  .
  Haha met je foute schoenen. ?

 • Profielfoto
  LT Barclay

  Moet dat niet beta 7 zijn?

 • Profielfoto
  Ome Kor

  Het zou mij al enorm helpen als bij een fiets-workout de meting automatisch stopt als ik stil sta voor een stoplicht, het is nu een gefriemel om de meting weer te starten als het licht groen is. Hé Siri is ook niet betrouwbaar, aangezien die dombo mijn workout een aantal keer stopte inplaats van hervatte.

  Ik heb het gemeld bij Apple, dus wie weet …

 • Profielfoto
  Barika Cala Saidah

  @Ome Kor, vaak realiseer ik me 20 minuten nadat ik van mijn fiets stap dat mijn work-out nog aan staat. Pittig vervelend en zeker iets dat, net zoals bij het stilstaan tijdens een hardloop-work-out, relatief eenvoudig te implementeren is.

 • Profielfoto
  Ome Kor

  Ah, ik ben zo te zien niet de enige.:-)

 • Profielfoto
  defores

  Apple zal nog heel wat verbeteringen moeten doorvoeren als ze iets op sport gebied willen doen momenteel heb je meer aan Polar/Garmin/Suunto.