Imre
Imre Geruchten 22 augustus 2017

‘Beeldscherm iPhone 8 verschenen’

Er zijn verschillende foto’s geüpload op de Chinese website Weibo, waarvan de gebruiker claimt dat het componenten van de iPhone 8 zijn. De nieuwe afbeeldingen laten onder meer het scherm en de lightning-poort zien.

De authenticiteit van de afbeeldingen is wat dubieus, maar het gebeurt vaker dat er componenten verschijnen als Apple zijn productie opvoert. En de foto’s zijn redelijk in lijn met de geruchten tot nu toe.

Beeldscherm iPhone 8 randloos

Een van de belangrijkste componenten die we nu zien is de beeldscherm-assemblagepaneel, omdat het display zo anders zijn dan alle eerdere iPhones. Deze component bevestigt de eerdere geruchten: de foto toont een vrijwel geheel randloos scherm. Er zitten alleen wat flinterdunne bezels aan de zijkant en bovenin zitten de speaker en camera- en sensormodules.

Beeldscherm iPhone 8

Andere componenten

Voor de rest geven de telefooncomponenten helaas niet al te veel weg over het toestel zelf. De lightning-poort maakt zoals verwacht wederom zijn opwachting. Een 3,5mm-jack is op de foto’s niet te zien. Het zou ook vreemd zijn als Apple deze poort opnieuw introduceert na het weghalen ervan bij de iPhone 7. Ook Touch ID is nergens te bekennen.

Eerder liet designer Maksim Petriv al zien hoe apps er op het randloze scherm van de iPhone 8 uit zouden zien.

Slashleaks via Macrumors

Reageer op artikel:
‘Beeldscherm iPhone 8 verschenen’
Sluiten