Back To School 2017: Gratis Beats bij Mac en iPad Pro

Door: Raymon Mens - 6 reacties

Apple is zijn jaarlijkse Back to School-actie in Nederland en België gestart. Studenten die een Mac of iPad Pro voor hun studie kopen, krijgen er een gratis draadloze Beats-hoofdtelefoon bij. De actie loopt nog tot en met 2 oktober 2017.

Bij aankoop van een Mac doet Apple een Beats Solo3 Wireless-koptelefoon ter waarde van € 299,95 cadeau. Bij een iPad Pro krijg je BeatsX-oortjes van € 149,95 gratis. De iPhone is uitgesloten van deelname.

Voor MBO, HBO en Universiteit

De actie is geldig op aankopen die via Apple’s Online Education Shop worden gedaan, maar ook in de Apple Retail Stores in Amsterdam, Den Haag, Haarlem en Brussel. Alle studenten die een studie aan het vervolgonderwijs (MBO, HBO, Universiteit) volgen of gaan volgen kunnen profiteren. Apple Premium Resellers doen dit jaar niet mee, maar hebben mogelijk hun eigen acties.

Back to School 2017
Klik/tap voor groter.

Back to School 2017: de voorwaarden

De Mac Mini is uitgesloten van deelname, net als alle iPads anders dan een iPad Pro. Om precies te zijn kun je dit jaar kiezen uit drie Beats-producten. Bij aankoop van een Mac zijn ze allemaal gratis, maar bij aankoop van een iPad dien je wat bij te betalen. Alle producten zijn voorzien van een W1-chip, dus werken net als de AirPods probleemloos met een Mac en iOS-apparaten.

 

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  jkooman

  Prijzen zijn ook lager.

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Jup, maar dat is het hele jaar in de Online Education Shop

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Hoeveel scheelt de goedkoopste MacBook Pro 13″ met de gewone Apple Store prijs? Geldt de aanbieding (blijkbaar) niet voor de 2015 model MacBook Pro 13″, die in de winkels tussen 1250,- en 1300,- kost? Ik zie die MBP er niet tussen staan, terwijl hij nog wel gewoon verkocht wordt.

 • Profielfoto
  lekiam97

  @MacAanZee

  Normale prijs is €1499 en nu afgerond €1410, dus dat scheelt bijna €90. Bij de Amac krijg je met de B2S actie overigens 10% korting dus dat is wel iets meer, echter krijg je dan geen Beats die je ook altijd nog zou kunnen verkopen en dan kom je bij Apple weer goedkoper uit.

  Alle MacBook Pro’s die Apple (online) verkoopt komen in aanmerking, maar qua 13″ zijn dit alleen de nieuwe 2017 modellen, het oude model is sowieso niet meer verkrijgbaar via de Apple site.

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  @MacAanZee: De MacBook Pro uit 2015 is blijkbaar helemaal niet meer nieuw te koop. Ik zie ‘m nergens meer op de Apple-website.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Alleen het 15″ MacBook Pro 2015 model nog, onderaan de pagina.

  Met de verkoop van het 2015 13″ model zijn ze gestopt toen ze met het 13″ 2017 model kwamen.