Imre
Imre Nieuws 13 augustus 2017
Leestijd: 1 minuut

‘Zo zien apps er op de iPhone 8 uit’

Naarmate de lancering van de iPhone 8 dichterbij komt, krijgen we steeds meer renders en afbeeldingen te zien. Nu heeft designer Maksim Petriv een aantal shots ontworpen over wat hij denkt dat Apple met de iPhone 8 gaat doen.

De beelden laten zien hoe het toestel, populaire apps en de interface er zouden kunnen uitzien op de iPhone 8. Apps op de iPhone 8 zien er waarschijnlijk net wat anders uit door het waarschijnlijk randloze scherm.

Eerdere geruchten en lekken inspireren design

De designs van de iPhone zelf zijn op basis van de eerdere geruchten en gelekte software-informatie. Daaruit bleek dat de iPhone 8 een bovenrandje heeft dat de voorcamera’s en sensoren voor gezichtsherkenning. Ook krijgt de iPhone 8 naar verluidt een virtuele thuidsknop, een primeur voor de toestellen van Apple. Beide details heeft Petriv in zijn beelden verwerkt.

Apps op iPhone 8

De foto’s van Petriv laten in de linker- en rechterbovenhoek de gebruikelijke informatie zien, zoals het batterijpercentage en of je verbinding hebt met het netwerk. Uit de eerdere homepodlekken bleek al dat Apple de signaal- en batterijsterkte naast de sensoren zou zetten. Onderaan zien we de virtuele homebutton. Daar is nog niet erg veel over duidelijk. Hij is naar verluidt wel te verbergen.

Voorspellingen apps op de iPhone 8

Op het scherm zien we de voorspellingen over de interface van de populaire apps Spotify en Netflix. Die zien er vrijwel hetzelfde uit als op de eerdere iPhones. Uiteraard komt er wel meer ruimte vrij aan de zijkanten door het bezelloze scherm, dus het is nog maar de vraag of Apple daar niet wat mee wil doen.

Bron: Macrumors

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
‘Zo zien apps er op de iPhone 8 uit’
Sluiten