Imre
Imre Accessoires 15 augustus 2017

‘Apple Watch 3 krijgt 4G, geen nieuw design’

Apple kondigt de Apple Watch 3 waarschijnlijk dit jaar aan en dat leidt tot veel geruchten. Wie op een nieuw design zit te wachten, lijkt echter pech te hebben. Ming-Chi Kuo voorspelt namelijk dat de Apple Watch 3 geen nieuw design krijgt.

Volgens de analist van KGI Securities, die het met zijn Apple-voorspellingen vaak bij het rechte eind heeft, krijgt het horloge geen nieuw design. Hij denkt echter wel dat de Apple Watch 3 4G krijgt.

Apple Watch 3 4G

Kuo denkt dat Apple zowel Apple Watch 3-modellen met als zonder 4G gaat aanbieden. Ook voorspelt hij dat de nieuwe smartwatch van Apple geen 3G ondersteunt. Dat zou de markten waarop Apple het apparaat kan verkopen redelijk beperken. In veel grote markten, zoals China en Amerika, is er echter wel ‘gewoon’ 4G aanwezig.

Apple Watch 3

Wat betreft de cijfers denkt Kuo dat Apple tussen de 17,5 en 18 miljoen Apple Watches verscheept in 2017.  Ongeveer de helft daarvan, 8 tot 9 miljoen, zijn de nieuwe modellen die we waarschijnlijk later dit jaar kunnen verwachten. Hij voorspelt ook dat de versie met alleen Wi-Fi populairder zal zijn dan de versie met 4G.

Overcast

Vorige week maakte de podcastapp Overcast nog bekend dat het zou stoppen met zijn populaire Send to Watch-functie. Daardoor kon je via een omweg podcasts op je Apple Watch luisteren. Het nieuwe WatchOS 4-besturingssysteem blokkeert die functie en de ontwikkelaars zeggen dat de baten niet opwegen tegen de kosten om de functie ook op WatchOS 4 te laten werken.

Via 9to5Mac

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Apple Watch 3 krijgt 4G, geen nieuw design’
Sluiten