Imre
Imre Nieuws 18 augustus 2017

Apple deelt tutorialvideo’s over iOS 11 op YouTube

iOS 11 heeft inmiddels zijn vijfde publieke bèta en de release van het besturingssysteem komt steeds dichterbij. En omdat de interface van iOS met de elfde versie vooral op iPads zo anders wordt, heeft Apple al wat tutorialvideo’s op YouTube gezet.

De nieuwe video’s van het Amerikaanse bedrijf laten je zien hoe je met een iPad Pro het meeste uit iOS 11 haalt. Voorlopig zijn er zes video’s, onder meer over multitasken, het Apple Pencil en de nieuwe dock.

iOS 11 krijgt veel nieuwe functies

Het nieuwe iOS-systeem krijgt een flink aantal nieuwe functies ten opzichte van iOS 10, dus het is vrij logisch dat Apple zijn klanten alvast wegwijs wil maken. Sommige features, zoals degene waar je een Apple Pencil voor nodig hebt, zijn voorbehouden aan gebruikers van de iPad Pro. Andere functies zijn op meer iPads te gebruiken.

De verwachting is dat Apple zijn nieuwe besturingssysteem in september onthuld, als het ook zijn nieuwe iPhones laat zien. In ieder geval weten we al dat je meer te zeggen krijgt over de Wi-Fi-verbinding van je telefoon, zodat je niet ongevraagd met opgeslagen gratis netwerken verbindt. Ook kun je Apple TV makkelijk bedienen zonder een losse app en heb je bij iOS 11 ook nog maar één hand nodig om in te zoomen op Apple Maps.

(Via Macrumors)

Reageer op artikel:
Apple deelt tutorialvideo’s over iOS 11 op YouTube
Sluiten